Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Guess Apple iPhone 14 Hátlapvédő Tok - Szürke

  Kategória: Telefontok

  Cikkszám: GUOHCP14SH4STK

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  Guess 4G Print Strap

  Az időtlen 4G kollekció a Guess szerint az egyedi ízlés mércéjét állítja fel.

  Megalkuvást nem ismerő minőség és integritás jellemzi saját arculatával. A kiváló minőséget a jellegzetes, nyomtatott 4G emblémák és a pántra helyezett, aranyszínű Guess logó a tok színében, aranyszínű vonalakkal kiemelve igazolja. A 4G elemek elválaszthatatlan témaként sokféleképpen vannak jelen az értékes márka különböző kollekcióiban. A divatos tokok kifejező megjelenése kiemeli a mindennapi, egyedi stílusodat. A szokatlan vizuális hatások mellett a tok garantálja a telefon biztonságát a nem kívánt karcolásokkal és sérülésekkel szemben.

  Tartós anyagokból - erős és kemény polikarbonát (hátoldal) és rugalmas TPU szilikon (oldalak) kombinációjából - készült, amely biztonságosan körülveszi a készüléket, tökéletesen tapad hozzá. A tokot egy praktikus, zsinórral ellátott medállal gazdagítottuk, amelyet a csuklódon viselhetsz, így további védelmet nyújt az iPhone leesése ellen, miközben ízléses kiegészítő.

  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek