Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Guess Apple iPhone 14 Hátlapvédő Tok - Szürke

    Kategória: Telefontok

    Cikkszám: GUOHCP14SH4STK

    • 13 750 Ft
      Nettó ár: 10 827 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás: 4 - 9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    Guess 4G Print Strap

    Az időtlen 4G kollekció a Guess szerint az egyedi ízlés mércéjét állítja fel.

    Megalkuvást nem ismerő minőség és integritás jellemzi saját arculatával. A kiváló minőséget a jellegzetes, nyomtatott 4G emblémák és a pántra helyezett, aranyszínű Guess logó a tok színében, aranyszínű vonalakkal kiemelve igazolja. A 4G elemek elválaszthatatlan témaként sokféleképpen vannak jelen az értékes márka különböző kollekcióiban. A divatos tokok kifejező megjelenése kiemeli a mindennapi, egyedi stílusodat. A szokatlan vizuális hatások mellett a tok garantálja a telefon biztonságát a nem kívánt karcolásokkal és sérülésekkel szemben.

    Tartós anyagokból - erős és kemény polikarbonát (hátoldal) és rugalmas TPU szilikon (oldalak) kombinációjából - készült, amely biztonságosan körülveszi a készüléket, tökéletesen tapad hozzá. A tokot egy praktikus, zsinórral ellátott medállal gazdagítottuk, amelyet a csuklódon viselhetsz, így további védelmet nyújt az iPhone leesése ellen, miközben ízléses kiegészítő.

    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek