Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Guess GUTWST26PSK Wireless Headset - Fekete

    Kategória: Fülhallgató

    Cikkszám: GUE002955

    • 24 470 Ft
      Nettó ár: 19 268 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás: 4 - 9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    Dokkoló állomás és Powerbank egyben

    Fejhallgatói megérdemlik egy ugyanolyan sokoldalú dokkoló állomás társaságát. Ez az állomás nem csak a fejhallgató biztonságos tárolását és töltését garantálja, hanem hordozható power bankként is funkcionál. A 300 mAh-s kapacitással most korlátlan lehetőségek állnak rendelkezésére. Soha nem kell attól tartanod, hogy a legkedvezőbb időpontban lemerül az akkumulátor. Ez több, mint egy kiegészítő – ez egy olyan elem, amely kiemeli e fejhallgatók innovációját.


    Hosszú akkumulátor-élettartam

    A töltőtokban lévő akkumulátor akár 35 órányi megszakítás nélküli zenelejátszást tesz lehetővé, ha rendszeresen tölti őket a tok használatával. A nagy, 300 mAh-s akkumulátorkapacitás lehetővé teszi a fülhallgató hétszeres feltöltését, így egész nap használható. A teljesen feltöltött fejhallgató egyszeri használata akár öt órányi zenehallgatást tesz lehetővé. A legújabb Bluetooth 5.3-as verzió zökkenőmentes kapcsolatot és gyors reagálást ígér. Fejhallgatója most tökéletesen szinkronizálva van okostelefonjával, így azonnal lejátszhatja a zenét, és késedelem nélkül fogadhatja a hívásokat. Ezzel a technológiai kiválósággal olyan módon maradhat kapcsolatban kedvenc hangforrásával, ami korábban lehetetlen volt.


    Kiváló hangminőség

    Ami igazán megkülönbözteti ezeket a fejhallgatókat, az a 13 milliméteres membrán. Ez nem csak egy szám – ez egy átalakulás a hangérzékelésben. Egy ekkora membrán forradalmasítja azt, ahogyan minden hangot és hangot észlel. Az alacsony hangok mélyebbek, a magas hangok pedig tisztábbá válnak, olyan hangspektrumot hozva létre, amely eddig elérhetetlennek tűnt. Mintha belépett volna egy hangversenyterembe vagy hangstúdióba, és elképzelhetetlen módon belemerült volna a hangokba. Ez a fejhallgató nem csak az audio remekmű, hanem az aktív életmódhoz is kiválóan alkalmas. Az IPX6 védelem azt jelenti, hogy ellenállnak az izzadságnak és az enyhe esőnek, így nyugalmat biztosítanak szabadtéri edzés vagy utazás közben. Ezenkívül lenyűgöző hangzást élvezhet 6 órán keresztül. Ez elég idő ahhoz, hogy teljesen elmerüljön a zenében, filmet nézzen vagy hosszasan beszélgethessen anélkül, hogy gyakori újratöltésre lenne szüksége.
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek