Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Halogén izzó OSRAM 9005 12 V P20d (O) 12 mm

  Kategória: Gépjármű izzók

  Cikkszám: 9005

  • 4 270 Ft
  • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
   *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
  Megosztás

  Top termékek


  ORIGINAL LINE

  A bevált megoldás standard követelményeknél
  Gyári felszerelés minőség
  Kitűnő ár-teljesítmény arány
  Milliószorosan bevált neves autógyártók új gépkocsijaiban
  Meggyőző fényerő és megbízható élettartam

  Az OSRAM ORIGINAL LINE 12-V család lámpái megbízhatóak és áraik a földön járnak. A bevált minőséget becsülni tudó vevők jól választanak ha az ORIGINAL LINE 12 V-t választják. Csúcsteljesítmény, megbízható és kedvező az ára. OSRAM nem véletlenül vezeti a világpiacot a járműlámpák piacán. Akár gyári első felszereltségként, akár tartalék alkatrészként, az ORIGINAL LINE 12 V-család egy milliószorosan bevált igavonó állata a gépjármű világításnak. A kimagaslóan jó ár teljesítmény arányával egy széles vásárlói kört szólít meg, és tökéletes kidolgozásával, jó hírnevű minőségével, meggyőző fényerejével és megbízható élettartamával könnyen felülkerekedik a piacon található más termékeken. A fény teljesítmény nem csökken le alattomosan, hanem az első perctől az utolsóig az előírt biztonsági tartományban marad.

  Műszaki adatok:
  Foglalat: P20d · Fényforrás típus: Halogén fényforrás · Fényszín (fényforrás): Semleges fehér · Fényáram: 1860 lm · Kivitel: HB3 · Színhőmérséklet: 3200 K · Tartalom: 1 db · Teljesítmény (gk. fényforrás): 60 W · Átmérő: 12 mm · Élettartam, B3: 280 óra · Élettartam, Tc: 550 óra · Üzemi feszültség: 12 V


  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek