Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Haylou RS3 okosóra fekete (LS04)

    Kategória: Okosóra

    Cikkszám: LS04

    • 16 680 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    A Haylou RS3 a Haylou technológiailag legfejlettebb okosórája. A prémium és drága órák által kínált legfejlettebb funkciókról álmodik, de nem szeretne csillagászati összegeket fizetni ? Ne keressen tovább, az ár-érték arány királya a legújabb darabjával érkezik, és valóban sokat kínál. Az óra lekerekített kialakításának köszönhetően kényelmes viselet, és magas szintű, akár 5ATM vízállósággal rendelkezik, így intenzív edzések során is használhatja, és bátran merülhet vele a vízbe. A vér oxigénmérési funkciója, valamint a folyamatos pulzusszám- és alvásfigyelés gondoskodik az Ön egészségének ellenőrzéséről. A sportmódok széles választéka hatékonyabbá teszi az edzéseket, a Sony beépített GPS-je pedig segít, hogy pontosan elérje sportcéljait. Egy ilyen sok funkcióval rendelkező órának megfelelő akkumulátorra is szüksége van, amely akár 21 napos folyamatos használatot is lehetővé tesz.

    SpO₂ monitorozás

    A vér oxigénellátottsági állapota az Ön egészségének egyik legfontosabb mutatója. A Hayla RS3 segítségével mindig naprakész információkkal rendelkezik az Ön SpO₂-szintjéről, és időben reagálhat. A SpO₂-szintjüket elsősorban diákoknak és irodai dolgozóknak kell figyelemmel kísérniük. A hosszan tartó nagy intenzitású agyhasználat hipoxiához vezethet, ezért folyamatos megfigyelésre van szükség.  A vér oxigénszintjének ellenőrzése sportolók és különböző alvászavarokban szenvedők számára is hasznos.

    24 órás egészségügyi felügyelet

    A pontos érzékelőnek és az intelligens algoritmusoknak köszönhetően az okosóra a nap 24 órájában, a hét minden napján képes nyomon követni az Ön egészségi állapotát. A készülék megjeleníti a legfontosabb információkat a pulzusszámáról, emellett adatokat gyűjt az alvás minőségéről és szakaszairól. Ezenkívül az RS3 emlékeztet arra, hogy változtasson testhelyzetet, ha túl sokáig ül. Ezenkívül az óra a megtett távolságot és az elégetett kalóriákat is jelzi, így nyomon követheti a fejlődését.

    Pontos integrált GPS

    A készülék a Sony kiváló minőségű GPS-rendszerével van felszerelve, amely pontosan követi a mozgást, és akár 21 órán keresztül képes folyamatosan működni. Az eredmény a sporttevékenységek pontos nyilvántartása és a megtett távolságokra vonatkozó elfogulatlan adatok.

    14 sportmód

    Az okosóra az Ön személyi edzőjeként szolgál, és fontos információkkal látja el Önt az edzéseiről. A készülék tájékoztat az elégetett kalóriák számáról, a pulzusszámról, a távolságról, sőt, még az úszási stílusodat is felismeri. Az RS3 órával az edzései hatékonyabbak lesznek, és elérheti a kívánt eredményeket.

    Nagy akkumulátor-élettartam

    A 230 mAh lítium akkumulátor akár 21 napig is kitart egy feltöltéssel, ha a készüléket alap üzemmódban használja. Ha az olyan funkciók, mint a GPS, az alvás- és pulzusmérés stb. be vannak kapcsolva, a készülék akkumulátorának élettartama 12 napra csökken. Még így is abszolút verhetetlen értéket képviselnek ezen az árszinten.

    Hívás, sms és alkalmazás értesítések az okostelefonjáról és egyéb funkciók

    Ha az okostelefonját Bluetooth-on keresztül csatlakoztatja az okosórához a Haylou FUN alkalmazáson keresztül (elérhető Android és IOS operációs rendszerre is), hozzáférhet az okostelefonjáról érkező értesítésekhez, például az üzenetekhez vagy a bejövő hívásokhoz. Az RS3 segítségével ellenőrizheti az időjárás-előrejelzést, vezérelheti a zenét, vagy akár meg is találhatja a telefonját, ha nem emlékszik, hová tette.

    Tökéletes kijelző és modern design

    A Haylou okosóra tökéletesen ötvözi az esztétikát a technológiával, hogy egyszerű, de elegáns dizájnt hozzon létre. Az 1,2 hüvelykes AMOLED kijelző könnyen leolvasható képet biztosít, az alumínium keret pedig ellenáll a sérüléseknek. A szilikonpánt bőrbarát, így nem okoz irritációt. A készülék kezelését a jobb oldalon található 2 gomb teszi egyszerűvé. A Haylou RS3 óra is széles választékkal rendelkezik a számlapok közül, amelyeket az alkalmazáson keresztül állíthat be. Ez lehetővé teszi, hogy az okosóra kinézetét saját ízlése szerint alakítsa.

    Egyéb tulajdonságok
    Kijelző méretei: 1.20inch
    Kompatibilis operációs rendszer: Android
    Ajánlott: Uniszex
    Szíj/karperec anyaga: Szilikon
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Haylou RS3 okosóra fekete (LS04) termékhez

    Hasonló termékek