Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Heart Fragment

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1253880

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Össze tudod gyűjteni az összes töredéket, meg tudod oldani a rejtélyeket, és megtalálod az utat a happy end felé?

    Ebben a titokzatos otome játékban játssz főszereplőként (a név személyre szabható, de alapértelmezés szerint "Xani"), aki küzd, hogy megbirkózzon a kezed életével. Édesanyád halála tragédia volt, és cinikussá és zsibbadttá tett a világ előtt. Most azonban egyre nagyobb kihívások halmozódnak fel – és minden akkor kezdődik, amikor rájössz, hogy nem vagy teljesen ember.

    Egy barát eltűnése. Hirtelen támadás, ami megsebesít. Titokzatos karakterek belépnek és távoznak az életedből. Növekvő kötvények. Megbékélni azzal, hogy mi is az "emberiség"...

    Kérem. Találj boldog véget. Ne hagyd, hogy a tragédia legyen az egyetlen lehetőség.











    • Hat fő út, amelyek sokféle romantikus, plátói és családi befejezést tartalmaznak – és rossz befejezéseket is, úgyhogy légy résen.
    • A játékban több mint 100 választási lehetőséggel befolyásolhatod a történetet, ugyanakkor megvan a lehetőséged befolyásolni a főszereplő személyiségjegyeit.
    • „Könyvkiadásonként” két útvonal áll rendelkezésre – de ha egy könyvet vásárol, az összes többi ingyenesen elérhető lesz, amint megjelennek!
    • Egy játékon belüli funkció, amellyel ellenőrizheti a főszereplő közösségi média hírfolyamát, és egyedi stílusban bónusztartalmakat és CG-ket nyithat meg.
    • A végjátékpartnered a te döntésed. Az utolsó útvonal lehetővé teszi, hogy kiválassza a végjáték romantikus partnerét / endgame BFF-jét.
    • Több mint 20 végpont a fő utakon és további 10+ a végső útvonalon.
    • Változatos és szórakoztató szereplőgárda, akikről tanulni kell.
    • Gyönyörű alkotás, gyönyörű OST és részleges hangjáték.



    Évekkel a jövőnkbe és a játék múltjába a tudósok egy kísérletet kíséreltek meg azzal a céllal, hogy olyan gyógyszert hozzanak létre, amely az emberi evolúciót a következő lépésre kényszeríti. A kísérlet sikerült. Az első emberi próbát a legmerészebb képzeletüket felülmúló erőre tettek szert.

    Fokozott mentális kapacitás. Telekinézis. Telepátia. Szuper erő.

    De egyetlen sikertörténet sem történhet meg bukásai nélkül, és egy váratlan mellékhatás is bekövetkezett. Kezdték elveszíteni emberségüket. Ez csak rövid sorozatokban történt, de amikor megtörtént, az újonnan talált erejükkel együtt rendkívül veszélyessé váltak. Így elaltatták őket, életük a lehető leghumánusabban ért véget, és a kísérlet kudarcot vallott. A kockázat túl nagy volt ahhoz, hogy tovább folytassuk.

    De egy ember – a projekt vezető tudósa – megszökött. Kétségbeesetten, hogy élete munkája ne maradjon észrevétlen, elkészítette a gyógyszer egy utolsó változatát, hogy megkísérelje eltávolítani a mellékhatásokat. Látszólag sikerült. Az utolsó kísérlet eredményei alapján azonban ezt a tudóst is veszélynek tekintették. Elmenekült a családjával együtt.

    A férfit soha nem találták meg, és a teljes hallgatással, ami talán bebizonyította, hogy megőrizte józan eszét, végül a keresést megszüntették. A sikertelen kísérletet lezárták és eltemették.

    Évekkel később a titokzatos baleset a másik után a tudós és családja összes tagjának halálához vezetett. Csak egy maradt; dédunokája, akit születése óta egy kis csoport véd a kísérletről még tudók közül az utolsók között, és aki elől évek óta őrzik múltjának titkát. De mindjárt megtudja.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Indie Szimuláció Szerepjáték
    Megjelenés dátuma: 2021-07-30
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Heart Fragment termékhez

    Hasonló termékek