FIGYELEM! Ügyfélszolgálatunk nyitvatartási ideje megváltozott: H-P, 11:00 - 16:00 munkanapokon
Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Hencz Toys Kacsacsalád fürdőjáték (3db/csomag)

    Kategória: Fürdőjátékok

    Cikkszám: 512

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    A fürdésnek nem kell mindig házimunkának lennie, nem kell mindig unalmasnak lennie. Ellenkezőleg... A Mom's Care három állatból álló szettje - a Szappanos kacsák - minden fürdést vagy medencés partit különleges és egyedi pillanattá tesz. A fürdés ezekkel a játékokkal csodálatos kaland. A kicsi felfedezheti a formákat, és engedheti a vizet be és ki belőlük, valamint a szüleit is megajándékozhatja egy vidám fürdőzéssel, nem csak karácsonyra.

    A biztonságos fürdőjátékok, amelyeket 40 éve gyártunk, még mindig nagyon népszerűek az Önök körében. Élénk színek és érdekes minták jellemzik őket, amelyek játékra ösztönzik a gyerekeket. Változatos formáiknak és kiemelkedéseiknek köszönhetően serkentik a tapintást. Ezenkívül a lágy hangok fejlesztik a kisgyermekek hallását. A csipogókkal játszva a gyerekek megtanulhatják az állatok nevét és megismerhetik a szereplőket.

    A készlet három darabból áll: egy anyakacsa és két kiskacsa. A nagy kacsa szappantartóként is használható.
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek