Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Hencz Toys Kacsacsalád fürdőjáték (3db/csomag)

  Kategória: Fürdőjátékok

  Cikkszám: 512

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  A fürdésnek nem kell mindig házimunkának lennie, nem kell mindig unalmasnak lennie. Ellenkezőleg... A Mom's Care három állatból álló szettje - a Szappanos kacsák - minden fürdést vagy medencés partit különleges és egyedi pillanattá tesz. A fürdés ezekkel a játékokkal csodálatos kaland. A kicsi felfedezheti a formákat, és engedheti a vizet be és ki belőlük, valamint a szüleit is megajándékozhatja egy vidám fürdőzéssel, nem csak karácsonyra.

  A biztonságos fürdőjátékok, amelyeket 40 éve gyártunk, még mindig nagyon népszerűek az Önök körében. Élénk színek és érdekes minták jellemzik őket, amelyek játékra ösztönzik a gyerekeket. Változatos formáiknak és kiemelkedéseiknek köszönhetően serkentik a tapintást. Ezenkívül a lágy hangok fejlesztik a kisgyermekek hallását. A csipogókkal játszva a gyerekek megtanulhatják az állatok nevét és megismerhetik a szereplőket.

  A készlet három darabból áll: egy anyakacsa és két kiskacsa. A nagy kacsa szappantartóként is használható.
  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek