Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    HiFuture Ripple Hordozható bluetooth hangszóró - Fekete

    Kategória: Hangszóró

    Cikkszám: RIPPLE (BLACK)

    • 25 855 Ft
      Nettó ár: 20 358 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás: 4 - 9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    A kiegyensúlyozott hangfrekvencia, az akár 30 wattos kimeneti teljesítmény és a kétirányú, teljes tartományú hangkimenet olyan kombinációt hoz létre, amely lenyűgöző hangzást biztosít.
    A Ripple hangszórót úgy tervezték, hogy éles hangszereket, finom énekárnyalatokat és kiegyensúlyozott magas- és mélyhangzást biztosítson.

    Kombináljon két Ripple hangszórót, és élvezze azt a minőséget, amiről valaha csak álmodott!
    A HiFuture készülékek ügyesen állítják be és optimalizálják a hangzást, függetlenül attól, hogy milyen pozícióban vannak.
    Így szabadon lehelyezheti őket az asztalra, lefektetheti a földre vagy a hátizsákra rögzítheti őket, miközben élvezheti az érintetlen hangzást.
    Android és iOS alapú eszközökkel kombinálva a Ripple modell alacsony késleltetést garantál, tovább fokozva a filmnézés élményét.

    A Ripple garantálja a kiváló hangzást zord körülmények között is. Robusztus kialakítása véd a nedvesség ellen, amit az IPX7 tanúsítvány is bizonyít.
    A HiFuture hangszóró háza szilikonból készült, amely strapabíró és nem érzékeny az elszíneződésre vagy hámlásra.
    A készülék korrózióállóságot is mutat. Így biztos lehet benne, hogy hosszú ideig megbízhatóan fog szolgálni.

    A Ripple hangszóró használata nem okoz nehézséget.
    A megfelelő gombokkal, amelyek a vezérlőpulton találhatók, többek között kényelmesen be- vagy kikapcsolhatja a készüléket, görgetheti a dalokat, beállíthatja a hangerőt.

    Vegye elő Ripple hangszóróját, és egyetlen töltéssel 12 órán keresztül élvezze kedvenc dalainak hangját! Ilyen lenyűgöző munkaidő érhető el az erős 4000 mAh-s akkumulátornak köszönhetően. 
    A készülék energiájának megújulása mindössze 3,5 órát vesz igénybe.

    A Ripple hangszóró támogatja a legújabb Bluetooth 5.3 technológiát, amely még könnyebb és stabilabb kapcsolatot eredményez.
    Ez azt jelenti, hogy bármilyen eszközzel, például okostelefonnal, asztali számítógéppel vagy táblagéppel párosíthatja, és megszakítás vagy interferencia nélkül élvezheti a nagyszerű zenét.
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek