Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Highrise Mogul

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1597550

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    A Highrise Mogul egy iparmágnás játék, amely saját felhőkarcolód megépítéséről és kezeléséről szól. Kezdje a semmiből, és kezdje padlóburkolat elhelyezésével, falak létrehozásával, ajtók, szobák, dekorációk, szolgáltatások, elektromos hálózatok és egyebek elhelyezésével! Irányítsa magasházát személyzet felvételével, pénzügyeinek kezelésével, PR-kampányok indításával és olyan irányelvek kialakításával, amelyeket a bérlőinek követniük kell. Legyen Ön a legkegyetlenebb mikromenedzser tulajdonosa, vagy egyszerűen csak élvezze az építész létét, a választás az Öné.




    Tervezze meg alaprajzát. Hozd létre a legszebb kertet. Próbáljon meg minél több embert összezsúfolni egyetlen emeleten, vagy kínáljon bérlőinek egy idilli lakóhelyet, ahol minden szükséges szolgáltatás és hely megtalálható. Adjon hozzá részleteket, például automatákat, dekorációkat vagy szemeteseket. Válasszon stúdióapartmanokat, irodákat, luxus loftokat vagy csábító vállalkozásokat a látogatók csábítására. Talán még adjon a munkatársainak egy-két társalgót! A Highrise Mogul megalkotja és megépíti álmai felhőkarcolóját.




    Saját magasházának tulajdonosaként tucatnyi dolgot kell kezelnie. Válasszon és hajtson végre olyan politikákat, amelyek ösztönzik a magasabb jövedelmű bérlőket, megakadályozzák a szemetelést vagy támogatják a fenntartható fogyasztást. Alkalmazzon és tűzjön ki alkalmazottakat a portásoktól a karbantartókig. Indítson PR-kampányokat, hogy több látogatót és magasabb értékű bérlőt vonzzon. Tekintse át a mérlegét, a bérlők számának növekedését és a számtalan egyéb statisztikát, hogy kitaláljon új finomításokat. Válaszd, hogy a városi hálózatról vásárolsz villamos energiát, vagy saját magad állítod elő. Vegye fel és fizesse vissza a hiteleket. A Highrise Mogul teljesen kézben tarthatja épületének minden aspektusát!




    A Highrise Mogul minden olyan személyt szimulál, aki él, dolgozik vagy meglátogatja a felhőkarcolót. Legyen szemtanúja több száz egyéni mesterséges intelligenciabérlőnek, irodai dolgozónak, alkalmazottnak vagy látogató vásárlónak, akik üzleti tevékenységüket folytatják, pénzt költenek és döntéseket hoznak. Minden ember más a nevük, életkoruk, személyes jövedelmük és megjelenésük miatt. Tartsa boldogan bérlőit és látogatóit, és ők is zölden tartják a bankszámláját!
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Szimuláció Stratégia
    Megjelenés dátuma: 2021-12-02
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Highrise Mogul termékhez

    Hasonló termékek