Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Hisense HS312 hangprojektor mélysugárzóval

  Kategória: Hangprojektor

  Cikkszám: HS312

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  Tulajdonságok:
  Együtt még jobbak vagyunk
  A Hisense 4K tévék legjobb társaként, megérkeztek a Hisense hangprojektorok is. A televízió és a hangprojektor együttes erejével, egészen egyedülálló audiovizuális élményt nyújtunk a számodra.
  3.1 CH virtuális térhatású hangszórók
  A HS312-es hangprojektor teljesen körülölel a térhatású hangzással, nem csak vízszintes, hanem függőleges irányból is. A virtuálisan felfelé szóló hangszórók az űrutazás élményét adják vissza, míg az oldalsó hangszórók a horizontális hangokért felelnek. Nagy és nyitott teret is képes betölteni, magával ragadó élményt nyújtva.
  Dolby ATMOS
  A Dolby ATMOS technológiának köszönhetően moziélményt élvezhetsz a szobádban. Az egyes hangok minden irányból érkeznek, még a mennyezetről is, hogy elképesztő tisztasággal, gazdagsággal, részletességgel és mélységgel töltsék meg a helyiséget. Úgy érezheted, mintha a művész közvetlenül előtted lépne fel.
  300W teljesítmény
  Le fog nyűgözni a szoba széles hangtartománya, mert a HS312 300 wattos erőteljes hangzással vesz körül, így bárhol ülsz a kanapén, az lesz a legjobb hely a szobában.
  Vezeték nélküli mélyláda
  Érezd a zene ritmusát a vezeték nélküli mélysugárzó gazdag, erőteljes basszusával. Ha többre van szükséged, csak nyomd meg a BASS gombokat a távirányítón és megkapod.
  Elegáns design
  A TV-készülék részeként kialakított hangrendszer, a Soundbar felületén lévő fém fényű kialakítás egyszerű, mégis nagyvonalú, elegáns életmódhoz igazodik.
  Egygombos indítás
  A készülék tetején található egyszerű gombok megkönnyítik a kezelést. Nyomd meg őket a Soundbar be- és kikapcsolásához, a hangerő beállításához vagy a bemeneti forrás kiválasztásához.
  4K Pass-Through
  A beépített 4K Pass-Through és a nagy dinamikatartományú jel révén az egyszerű HDMI-csatlakozás a filmek és a zene legjobb hang- és képminőségét biztosítja, zökkenőmentes 4K-élményt nyújtva számodra.
  Bluetooth Connectivity
  A Hisense Soundbar Bluetooth csatlakozást is tartalmaz, az intelligens eszközökkel való egyszerű vezeték nélküli kapcsolat érdekében. Csak csatlakoztasd, hallgasd és élvezd a zenét okostelefonról, táblagépről vagy laptopról megosztva.
  Mozi/Zene/Hírek/Sport/Éjszakai mód
  A különböző jelenetek eltérő hangigénye szerint többféle hangjavítást terveztünk, például Mozi, Zene, Hírek, Sport és éjszakai mód. Szabadon válthatsz a kívánt beállításra.
  Egyszerű csatlakozási felületek
  A Hisense HS312 Soundbar egyetlen HDMI vagy optikai kábelen keresztül csatlakozik a tévékhez, illetve vezeték nélkül is csatlakozhatsz Bluetooth-on keresztül. Mindkettőt egy távirányítóval vezérelheted és másodpercek alatt már élvezheted is a minőségi tévé hangzást.
  Flexibilis elhelyezés
  Többféle elhelyezési lehetőséged van a hangprojektornál: teheted a TV elé, TV fölé, falra is szerelhető. Bárhová is kerül végül, tökéletes lesz a szobádhoz.
  Csatlakozási lehetőségek

  • HDMI1 csatlakozó: HDMI2.0/CEC

  • HDMI2 csatlakozó: HDMI2.0

  • HDMI3 csatlakozó: HDMI2.0/ARC

  • USB (2.0) bemenetek száma: 1

  • DC bementek száma: 2

  • Koaxiális bemenetek száma: 1

  • PC audio bementek száma (3.5 mm): 1

  • Bluetooth

  • BT verzió: BT 4.2

  Eco üzemmód & tápegység

  • Teljesítmény: 100-240 V

  • Energiafogyasztás készenléti állapotban: 0,5 W

  • Házimozi rendszer kimeneti teljesítmény: 300 W

  • Audio egység kimeneti teljesítmény: 150 W

  • Mélynyomó kimeneti teljesítménye: 150 W

  Össz teljesítmény 300 Watt
  Mélynyomó teljesítmény 150 Watt
  Csatornák száma 2.1 ch
  HDMI bemenet igen
  Digitális bemenet Koaxiális
  Audio bemenet (3.5 Jack) igen
  Bluetooth csatlakozó igen
  Fejegység magasság 58 mm
  Fejegység szélesség 980 mm
  Fejegység mélység 90 mm
  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Hisense HS312 hangprojektor mélysugárzóval termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek