Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Hold The Fort

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1037760

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  Merülj el az intenzív, fantasy, toronyvédelmi akciókban! Tornyokkal, varázslatokkal és ravaszságoddal meg kell védened királyságodat az ellenségek támadásával szemben, akik meglepetésszerű támadást indítanak, miközben a király távol van!  Jellemzők

  • Tower Defense Akció Védd meg királyságodat nyolc különböző toronytípussal, a bizalomra méltó Ballistától a varázslatos jéghajító toronyig, hogy lassítsd ellenségeidet!
  • Hősi varázslatok Tíz egyedi varázslat használatával okozz nagy fájdalmat ellenségeidnek, vagy támogasd a tornyaidat a védelmükben!  • Progresszív tehetségrendszer Minden egyes megölett ellenféllel tapasztalatot szerezhetsz a szintemelkedés és a tornyok, fejlesztések és varázslatok feloldása terén egy mélyreható tehetségfával.
  • Magával ragadó kezelőszervek és kamera Tekintse meg az eseményeket minden szögből a kamera teljes elforgatásával, és nagyítson rá, hogy részletesen lássa a csatát!
  • Korlátlan túlélés Tedd próbára képességeidet, és tarts ki ameddig csak tudsz az ellenségek véget nem érő hullámai ellen!  Játékmenet

  A Hold the Fort egy teljes kampánymódot kínál minden elérhető térképpel, hogy korlátlan módban tesztelje tudását három különböző, több mint huszonöt ellenségből álló frakcióval szemben, hogy a játékstílustól függetlenül tartsa a lábát!

  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Indie, Stratégia
  Megjelenés dátuma: 2019-06-05
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek