Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Honor Band 5 aktivitásmérő rózsaszín (55024141/55026754)

  Kategória: Okosóra

  Cikkszám: H55024141/55026754

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  Tulajdonságok:

  TruSeen™3.0 Valós idejű pulzusfigyelés
  A Honor Band 5 egész nap valós időben méri a pulzust, és a Huawei TruScreenTM 3.0 technológiának köszönhetően minden eddiginél pontosabb adatokat szolgáltat az állóképességről. A pulzusmérő nem villog éjjel, hogy ne zavarja az éjszakai pihenést, viszont rezgéssel és villogással figyelmeztet, ha az aktuális pulzusszám meghaladja az előre beállított értéket.
  TruSleep™ alvásfigyelés
  A Honor legújabb okoskarkötője a TruSleepTM technológiát használva automatikusan rögzíti a könnyű, mély és REM alvási fázisokat, valamint figyeli az alvásminőséget. A TruSleepTM – amelyet a Harvard Orvostudományi Iskolája Dinamikus Biomarkerek Központjának szakmai támogatásával dolgoztak ki – mesterséges intelligencia segítségével képes pontosan azonosítani hatféle általános alvási rendellenességet, és több mint 200 testreszabott javaslatot kínál az alvásminőség javítására. Az előző generációs modellekhez viszonyítva a Honor Band 5 pontossága így akár 96,3 százalékkal javul.
  Vízállóság 50 m-ig
  A Honor Band 5 vízálló 50 méter mélységig, és többféle úszásnemben képes rögzíteni a karcsapások számát, a sebességet, a távolságot, az intervallumot, az elégetett kalóriákat, valamint az átlagos SWOLF-számot, amely az úszás hatékonyságáról ad képet. Az adatok alapján figyelemmel kísérhetjük fejlődésünket és javíthatjuk technikánkat.
  Több edzéstípus
  Az eszköz megbízható társ mindenféle testmozgásban, követi az edzéseket és javaslatot tesz a fejlődésre. A Honor Band 5 számtalan kül- és beltéri sporttevékenységet támogat, például a szabadtéri futást, a futópadon végzett edzést, lovaglást, kerékpározást, túrázást, gyaloglást, úszást, elliptikus tréneren vagy evezőgépen végrehajtott feladatokat.
  All-in-one eszköz kényelmi funkciókkal
  Okostelefonnal párosítva a Honor Band 5 jelzi a bejövő hívásokat, SMS-eket, emaileket. A távirányító funkció segítségével egyetlen gombnyomással készíthetünk fényképet telefonunk elő- és hátlapi kamerájával. Ha a Bluetooth kapcsolat aktív, a „Find Phone” funkción keresztül meghatározhatjuk a párosított telefonok helyzetét.
  Hosszú üzemidő
  A Honor legújabb okoskarkötőjébe 0,95” AMOLED Full Colour érintőképernyő került, amely a 240 x 120 pixel (282 PPI) felbontásnak köszönhetően még közvetlen napfényben is könnyen olvasható. Normál használat mellett egy töltéssel 14 napig működik az eszköz.

  • Méretek: 43 mm (hosszúság) × 17,2 mm (szélesség)× 11,5 mm (magasság)

  • Tömeg: 22,7 g a szíjjal együtt

  • Kijelző: 0,95” színes AMOLED kijelző; 240 x 120 pixel (282 PPI) felbontás; 8 választható óralappal

  • Dizájn: 2.5D hajlított érintőképernyő, szilikagél szíj

  • Üzemidő: akár 14 napon át is kitart normál használat mellett

  • Akkumulátor: 100 mAh

  • Bluetooth: Bluetooth 4.2

  • Operációs rendszer: Android 4.4 és iOS 9.0 vagy ezeknél újabb rendszerekkel kompatibilis

  • Vízállóság: 50 méterig, 5ATM

  Lépésszámláló Igen
  Pulzusmérés csuklóról Igen
  Por és vízállóság 50 méterig vízálló
  Alvásfigyelő Igen
  Okostelefonos értesítés Igen
  Kijelző típusa AMOLED
  #Kijelző felbontása 240x120
  Bluetooth Igen
  Akkumulátor 100 mAh
  Tömeg 22.7 g
  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Honor Band 5 aktivitásmérő rózsaszín (55024141/55026754) termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek