Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Hot Wheels City HTN80 játék jármű

  Kategória: Autóversenypályák

  Cikkszám: HTN80

  • 15 540 Ft
  • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
   *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
  Megosztás

  Top termékek

  Hot Wheels City Emeletes Autómosó Pályaszett Színváltós Kisautóval – Mattel HTN80

  Készítsd fel magad a végtelen játékórákra a Hot Wheels City Emeletes Autómosó Pályaszett segítségével, amely egy új szintre emeli a kisautók világát. Ez a lenyűgöző játékkészlet a Hot Wheels szerelmeseinek tervezett, speciálisan a Mattel HTN80 referencia számmal ellátva, amely minden részletében garantálja az izgalmas és változatos szórakozást. A Hot Wheels márka, mely több évtizedes múltra tekint vissza, ismét bebizonyítja, hogy képes újraértelmezni a gyorsaság és kreativitás fogalmát a gyerekek számára.

  Főbb jellemzők és tulajdonságok

  • Csomag tartalma: Emeletes autómosó pálya, 1 db színváltós kisautó, és kiegészítő elemek, amelyekkel életre keltheted a kisautók világát.
  • Színváltós technológia: A szett egyik fénypontja a színváltós kisautó, amely víz hatására változtatja meg színét, így dupla szórakozást nyújtva a játék során.
  • Interaktív játékelemek: A pályaszett tele van különböző funkciókkal, mint például a forgó mosókefék, és a csavarosan kígyózó lehajtók, ami még izgalmasabbá teszi az autómosást.
  • Összekapcsolhatóság: A pályaszett egyedülálló módon kapcsolható össze más Hot Wheels City készletekkel, így végtelen lehetőséget biztosítva a pályák bővítésére és újraalkotására.

  Műszaki adatok

  • Termék cikkszáma: Mattel HTN80
  • Korosztály: 4 éves kortól ajánlott
  • Anyag: Magas minőségű, strapabíró műanyag
  • Csomagolás mérete: Különböző méretű és formájú elemek, melyek könnyedén összeszerelhetők a mellékelt útmutató alapján.

  A Hot Wheels City Emeletes Autómosó Pályaszett Színváltós Kisautóval nem csupán egy játék, hanem egy kreativitást, logikát és finommotoros készségeket fejlesztő kaland, mely egyszerre szórakoztat és tanít. Ragadd meg a kormányt, és vezesd át kedvenc Hot Wheels autódat a város legkirályabb autómosóján, ahol a csillogó-villogó tisztaság garantált! Ne hagyd ki ezt a különleges készletet, amely minden kis autórajongó álmát valóra váltja.

  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek