Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Hot Wheels City HTN80 játék jármű

    Kategória: Autóversenypályák

    Cikkszám: HTN80

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Hot Wheels City Emeletes Autómosó Pályaszett Színváltós Kisautóval – Mattel HTN80

    Készítsd fel magad a végtelen játékórákra a Hot Wheels City Emeletes Autómosó Pályaszett segítségével, amely egy új szintre emeli a kisautók világát. Ez a lenyűgöző játékkészlet a Hot Wheels szerelmeseinek tervezett, speciálisan a Mattel HTN80 referencia számmal ellátva, amely minden részletében garantálja az izgalmas és változatos szórakozást. A Hot Wheels márka, mely több évtizedes múltra tekint vissza, ismét bebizonyítja, hogy képes újraértelmezni a gyorsaság és kreativitás fogalmát a gyerekek számára.

    Főbb jellemzők és tulajdonságok

    • Csomag tartalma: Emeletes autómosó pálya, 1 db színváltós kisautó, és kiegészítő elemek, amelyekkel életre keltheted a kisautók világát.
    • Színváltós technológia: A szett egyik fénypontja a színváltós kisautó, amely víz hatására változtatja meg színét, így dupla szórakozást nyújtva a játék során.
    • Interaktív játékelemek: A pályaszett tele van különböző funkciókkal, mint például a forgó mosókefék, és a csavarosan kígyózó lehajtók, ami még izgalmasabbá teszi az autómosást.
    • Összekapcsolhatóság: A pályaszett egyedülálló módon kapcsolható össze más Hot Wheels City készletekkel, így végtelen lehetőséget biztosítva a pályák bővítésére és újraalkotására.

    Műszaki adatok

    • Termék cikkszáma: Mattel HTN80
    • Korosztály: 4 éves kortól ajánlott
    • Anyag: Magas minőségű, strapabíró műanyag
    • Csomagolás mérete: Különböző méretű és formájú elemek, melyek könnyedén összeszerelhetők a mellékelt útmutató alapján.

    A Hot Wheels City Emeletes Autómosó Pályaszett Színváltós Kisautóval nem csupán egy játék, hanem egy kreativitást, logikát és finommotoros készségeket fejlesztő kaland, mely egyszerre szórakoztat és tanít. Ragadd meg a kormányt, és vezesd át kedvenc Hot Wheels autódat a város legkirályabb autómosóján, ahol a csillogó-villogó tisztaság garantált! Ne hagyd ki ezt a különleges készletet, amely minden kis autórajongó álmát valóra váltja.

    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek