Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Hoven the Sages Spinel

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 398960

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 885 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  • Elérhető: Kevesebb mint 5 darab
  Megosztás

  Top termékek

  Hatalmas frissítés készül!

  Üdv mindenkinek! Csak szerettem volna gyorsan tájékoztatni mindenkit a Hoven the Sages Spinelhez érkező új tartalomról. Lesz egy új ablak vázlat, néhány új ellenség és a DLC első darabja! Ja, és az összes DLC INGYENES lesz, és frissítések formájában érkezik. Azonban az ehhez szükséges idő és erőfeszítés miatt a játék árát 4,99 dollárra emelem. Ami szerintem jó üzlet. A frissítést október 2-ig tervezem elindítani. Jó szórakozást!


  A Játékról

  Üdvözöljük Hoven világában! Csatlakozz Bradley-hez és barátaihoz egy kalandban, amely egy epikus küldetéssé válik! Haladj át veszélyes kazamatákon, és harcolj félelmetes ellenségekkel. Fedezze fel az igazságot arról, hogy ki vagy, és mit kell tenned, hogy megmentsd a világot a gonosz bölcstől, Malumától! Hoven sorsa függőben van, meg fogod felelni a kihívást? Figyelemre méltó vélemények/teljesítmények: Hoven 2 egymást követő évben szerepel a ScrewAttack Gaming Conventionen! Meghívást kaptunk a Super Bit Con-ra és az Arkansas Gaming Con.-ra is! Hoven 7/10 értékelést kapott a The Platformertől az SGC 2015-ön! A Hovent olyan youtuberek játszották és élvezték, mint például: Matpat, Johntron és Wretch Plays! Amit Hoventől várhatunk: 1. Kivételes zene – Hoven DjEnob által komponált filmzenéje az egyik fő alapanyag. A több mint 40 különböző zeneszámmal és témákkal az ambienttől a szimplán butaságig terjedő témával mindenki talál majd kedvére valót! 2. Innováció – A Hoven az ELSŐ RPG-készítő cím, amely teljes mértékben kompatibilis a DualShock 4 vezérlővel! Csak feltétlenül dugja be, mielőtt elindítja a játékot! 3. Jó sok játékidő – Hovennek nagyjából 12 órás főtörténete van, rengeteg extrával, például titkokkal és mellékküldetésekkel! 4. Semmi vulgaritás!! KEZELŐSZERVEK: BILLENTYŰZET: Séta- Nyílbillentyűk Használat/Megerősítés- Szóköz/ Belépés a Menübe/Mégse- 0(hüvelyk)/Esc. Konfiguráció- F1 Főmenü- F12 Dualshock 4- Séta- Bal bot Használat/Megerősítés- Kör menü/Mégse- X
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland Indie Könnyed Szerepjáték
  Megjelenés dátuma: 2015-08-31
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Hoven the Sages Spinel termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek