Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Huawei Watch GT 2 Pro ütésálló képernyővédő fólia - MyScreen Protector AntiCrash Shield Edge3D - 2 db/csomag - transparent

    Kategória: Kijelzővédő fólia

    Cikkszám: LA-2273

    • 3 000 Ft
    • Elérhető: Kevesebb mint 5 darab
    • Külső raktáron - Várható szállítás: 4-7 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    - Az AntiCRASH SHIELD edge3D védőfólia a legjobb védelem a sík és lekerekített képernyők számára, amely akár ötször, ismétlem ötször, megerősíti az okosórát egy esés során.

    - Ez a legjobb önregenerációval rendelkező anyag. Ez azt jelenti, hogy a fólia öngyógyító funkcióval rendelkezik - a kisebb karcolások akár 24 órán belül eltűnnek. Ez egy magas karcállósággal rendelkező védelem.

    - A védelem vastagsága garantálja a képernyő tökéletes működését, nem okoz interferenciát, és ami nagyon fontos, a képernyő alatti összes olvasó hibátlanul működik.

    - Ezenkívül a speciális bevonatnak köszönhetően, amely megakadályozza a szennyeződések megtapadását, könnyen tisztán tarthatja a képernyőt.

    - A fólia maszatolásgátló bevonattal való dúsításának köszönhetően azonban könnyedén eltávolíthatja az ujjlenyomatokat, foltokat vagy - nők esetében - a sminkrészecskéket.

    - A képernyővédő fólia sima tapintású, és nem lassítja a kijelző működését.

    - Nagyon fontos, hogy az AntiCRASH SHIELD edge3D védelmet nedvesen alkalmazzuk. Miért fontos ez?

    - Mert a nedvesen felhordott fóliának köszönhetően lehetőségünk van a pozicionálásra és az esetleges korrekciók elvégzésére.

    - A készlet egy speciális folyadékot tartalmaz - biztonságos a készülék számára. A fólia jobban tapad és védi a képernyő teljes felületét, beleértve a képernyő lekerekített széleit is, amelyek a legérzékenyebbek a sérülésekre.
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Huawei Watch GT 2 Pro ütésálló képernyővédő fólia - MyScreen Protector AntiCrash Shield Edge3D - 2 db/csomag - transparent termékhez

    Hasonló termékek