Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  HudSight - custom crosshair overlay

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1477830

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  A HudSight eszköz közvetlenül a játék képernyőjén rajzolja meg egyéni szálkeresztjét.
  Szoftverünk overlay rendering technikát használ, amely teljes képernyős exkluzív és ablakos módban is működik. Mindenki tudja, hogy a teljes képernyős módban futó játék jobb teljesítményt és a lehető legkisebb bemeneti késleltetést éri el. De van egy probléma a gyakori "felül" átfedő eszközökkel. Ebben a teljes képernyős módban nem működhetnek. A HudSight képes rá.

  Állítson be egy előre telepített szálkeresztet, vagy válassza ki a saját képét, és ennyi! Futtasson egy játékot, és a szoftver elvégzi a többi munkát – a kép automatikusan a játék képernyőjének középpontjába kerül.

  A HudSight támogatja a DirectX 9, 10, 11, 12, OpenGL és Vulkan grafikákon alapuló játékokat. 32 és 64 bites játékokat szívesen fogadunk. Windows 7, 8 és 10 rendszeren működik.

  Játékokkal való kompatibilitás

  Egyes játékok nem engedélyezik a harmadik felek fedvényeit. Például a Destiny 2 vagy a Forza Horizon 4. Egyes játékok megengedik az átfedéseket, de korlátozásokkal, például - CSGO, amelyet az -allow_third_party_software billentyűvel kell elindítani a parancssorban.

  Csalás elleni kompatibilitás

  A HudSight ugyanúgy működik, mint a legtöbb rögzítő/streamelő eszköz. Ez az eszköz nem csal, nem módosítja a játékfájlokat vagy a játékmenetet, csak egy átfedést rajzol (mint például a Steam szolgáltatás). Csak arról kell meggyőződnie, hogy az Ön által játszott játék Általános Szerződési Feltételei nem tagadják az ilyen fejlesztést.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Videószerkesztés, Oktatás, Szoftver-oktatás, Eszközök
  Megjelenés dátuma: 2021-01-05
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek