Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    HudSight - custom crosshair overlay

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1477830

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    A HudSight eszköz közvetlenül a játék képernyőjén rajzolja meg egyéni szálkeresztjét.
    Szoftverünk overlay rendering technikát használ, amely teljes képernyős exkluzív és ablakos módban is működik. Mindenki tudja, hogy a teljes képernyős módban futó játék jobb teljesítményt és a lehető legkisebb bemeneti késleltetést éri el. De van egy probléma a gyakori "felül" átfedő eszközökkel. Ebben a teljes képernyős módban nem működhetnek. A HudSight képes rá.

    Állítson be egy előre telepített szálkeresztet, vagy válassza ki a saját képét, és ennyi! Futtasson egy játékot, és a szoftver elvégzi a többi munkát – a kép automatikusan a játék képernyőjének középpontjába kerül.

    A HudSight támogatja a DirectX 9, 10, 11, 12, OpenGL és Vulkan grafikákon alapuló játékokat. 32 és 64 bites játékokat szívesen fogadunk. Windows 7, 8 és 10 rendszeren működik.

    Játékokkal való kompatibilitás

    Egyes játékok nem engedélyezik a harmadik felek fedvényeit. Például a Destiny 2 vagy a Forza Horizon 4. Egyes játékok megengedik az átfedéseket, de korlátozásokkal, például - CSGO, amelyet az -allow_third_party_software billentyűvel kell elindítani a parancssorban.

    Csalás elleni kompatibilitás

    A HudSight ugyanúgy működik, mint a legtöbb rögzítő/streamelő eszköz. Ez az eszköz nem csal, nem módosítja a játékfájlokat vagy a játékmenetet, csak egy átfedést rajzol (mint például a Steam szolgáltatás). Csak arról kell meggyőződnie, hogy az Ön által játszott játék Általános Szerződési Feltételei nem tagadják az ilyen fejlesztést.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Videószerkesztés, Oktatás, Szoftver-oktatás, Eszközök
    Megjelenés dátuma: 2021-01-05
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek