Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  HUMANKIND - Para Bellum Wonders Pack DLC

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 2320210

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális

  Alapjáték Szükséges


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 2 325 Ft
   Nettó ár: 1 831 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  Élesítsd fel a konfliktusok teljesen új megközelítését ezekkel az ikonikus csodákkal, és fedezd fel a háború útját a HUMANKIND™-ben a Para Bellum Wonders Pack segítségével!  A HUMANKIND™ Para Bellum Wonders Pack tartalma:
  • Pi Ramszesz istállói
  • Kolosszeum
  • Alamut fellegvára
  • Hôtel des Invalides
  • Kaiserliche Werft
  • A Pentagon  Pi-Rameszesz istállói
  Pi-Rameszesz városa Egyiptom fővárosa lett II. Ramszesz uralkodása idején, az ie 14. században. A fáraó istállói, amelyek a város nagy épületeivel egy időben épültek, a király szekércsapatainak főhadiszállásaként szolgáltak, és akár 460 ló befogadására és kiképzésére is alkalmasak voltak.

  Kolosszeum
  Az Amphitheatrum Flavium a legnagyobb római építmény maradt a Birodalom végéig. A Colosseumot gladiátoriskolák és felavató játékok vették körül, amelyeket több mint száz napon keresztül tartottak, és vadászatokat, állat- és gladiátorharcokat is tartalmaztak.

  Alamut fellegvára
  A 9. században épült egy drámai hegyi túloldalon, 1090-ben Hassan as-Sabbah vette birtokába Alamut Citadellát. Uralkodása alatt ez az elszigetelt erőd lett a Nizari Ismaili állam központja és a szeldzsukok elleni harc főhadiszállása. állapot.

  Hôtel des Invalides
  A Hôtel des Invalides a 17. század végén épült a francia XIV. Lajos megrendelésére. Úgy tervezték, hogy befogadjon néhányat a rászoruló sérült katona és veterán közül, helyiségeket, refektóriumokat és dedikált kórházat tartalmazott a lakói számára.

  Kaiserliche Werft
  Az 1869-ben alapított Wilhelmshaven Imperial Shipyard volt a legnagyobb hadihajók építésére szakosodott német hajógyár. A 20. század fordulóján a telephely közel 20 000 munkása a korszak legnagyobb hadihajóit állította elő.

  A Pentagon
  A második világháború alatt épült Pentagon egy adminisztratív épület, amely az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának ad otthont. Több mint 20 000 embert foglalkoztat a helyszínen, hogy koordinálja az ország katonai erőinél dolgozó 1,3 millió aktív szolgálatot teljesítő tag küldetését.

  Meddig NYOMJA EL a HUMANKIND™-OT?

  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Kiegészítő
  Műfaj: Stratégia
  Életkor: 12 +
  Megjelenés dátuma: 2023-04-26
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek