Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Hybrid Wars

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 411540

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 8 540 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  • Elérhető: Utolsó darab ezen az áron
  Megosztás

  Top termékek

  díszdobozos kiadás


  A Hybrid Wars Deluxe Edition egy csomó extrával zárja be magát. Amellett, hogy a játékkal eltöltheted a nyitott világ zűrzavarát, hozzáadhatod az exkluzív hős Jason Woodot az arzenálodhoz, és szabadjára engedheted a kibernetikailag továbbfejlesztett szuperkatonát a csatatéren. A Deluxe Editionben megtalálható az eredeti Hybrid Wars filmzene és a részletes digitális művészeti könyv is, ahol felfedezheted Jason Wood történetét, és megnézheted a játék rendkívül részletes alkotásait.


  Frissítési csomag


  Ha rendelkezik a játék Standard kiadásával, a frissítési csomag megvásárlásával feltöltheti a Deluxe kiadásba.


  Szezonbérlet


  Szerezzen be két új karaktert a Hybrid Wars-hoz, egy autodidakta zseniális hackert, Yana Radovich-ot és a technológiai kémkedés magas szintű szakértőjét, Yoko Takanót, amint megjelennek. A Season Pass segítségével próbára teheted erejüket, felfedezheted egyedi képességeiket, és más módot találhatsz a csatatér meghódítására. Állj össze barátaiddal, vagy hívd ki őket különböző együttműködési módokban, hogy új, halálos kombinációkat alkoss.


  Deluxe Edition + Season Pass


  Szerezzen meg egy fantasztikus ajánlatot, ha megkapja a Hybrid Wars Deluxe Edition és Season Pass csomagot. Lépjen be bármilyen csatatérre izzadság nélkül egy új karakterrel, hivatalos filmzenével és művészkönyvvel, valamint 2 jövőbeli DLC-csomaggal!


  A Játékról

  2060-ban az emberiség a második technológiai forradalom küszöbén áll. A Föld információ-, energia- és közlekedési hálózatok szövevényes hálója lett, amelyet elektromos szemek ezrei figyelnek a pályáról. A kiterjedt városokat, a hatalmas űrkikötőket és a hatalmas katonai komplexumokat tankok, helikopterek és számos egyéb gép uralja, amelyek a szárazföldet, a tengert és az eget uralják. Míg a vállalatok még mindig húzzák a világot irányító húrokat, szorításuk kezd gyengülni.

  A Hybrid Wars segítségével irányíthatod és frissítheted saját futurisztikus mech-arzenálodat, hogy hullámról-hullámra szállj szembe az ellenséges erőkkel. Ugorj bele a klasszikus felülről lefelé lövöldözős élménybe, miközben több mint 50 típusú ellenséget semmisítesz meg, és szövetkezz barátaiddal, hogy még nagyobb káoszokat okozz. Használja ki a különféle gépek – tankok, robotok, helikopterek és hatalmas titánok – arzenálját, hogy feljusson a tápláléklánc csúcsára. 8 hatalmas felfedezhető helyszínnel, több mint 150 teljesítendő céllal és több játékmóddal – az egyjátékos történettől a kooperatívig – a Hybrid Wars elmerít egy olyan jövőbe, ahol a leggyorsabb eszűek és a legnagyobb fegyverekkel rendelkezők is túlélik.
  Válaszd ki a harcjárművet, és kezdd el a harcot a jövőért most.

  Machines Engage

  Jellemzők:
  • Fedezzen fel több játékmódot
  • Merüljön el akár 15 órányi játékidőben
  • Fedezzen fel és hódítson meg 8 hatalmas, nyitott világot
  • Győzz le 150 kihívást jelentő célt
  • Szerezz 40+ jutalmat
  • Vezess 2 különböző hőst
  • Parancsoljon 4 dinamikus járműtípust: tankok, robotok, helikopterek, titánok
  • Győzz le 50+ típusú ellenséget
  • Győzz le 8 erős főnököt
  • Zárja be és töltse be 20 féle fegyverrel
  • Használj ki 28 további képességet minden hőshöz és járműtípushoz
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Akció
  Életkor: 12+
  Megjelenés dátuma: 2016-09-29
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Hybrid Wars termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek