Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Hyperwheel Overdrive VR

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1200150

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 2 855 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  Vezessen egy hiperkerekes autót, a 2197-es legsokoldalúbb sportharcjárművét. Versenyezzen vagy harcoljon más pilóták ellen VR-ben, vagy hajtson végre nagy mutatványokat a Xenodome hatalmas negyedcsövéin. Használja ki az erősítők széles választékát, valamint lézerpuskáját és dedikált indítóját, hogy a helyzetet a maga javára változtassa. Használj repülőgép-készletet, hogy átrepülj a félelmetes HyperCorp Complex felett, vagy egy hajókészletet, hogy navigálj a Volcanica-sziget hosszú partjain!

  • játssz 11 különböző mérkőzéstípust, beleértve a Race, Stunt, Deathmatch, Team Deathmatch, Hunt és Capture the Flag
  • versenyezzen 20 egyedi pályán, előre és hátra, a játék 6 szakaszában
  • Nyisd meg az autómatricákat és egyéb tartalmakat trófeák megszerzésével vagy rejtett aranygyűrűk gyűjtésével
  • játssz online akár 10 játékossal, vagy offline botokkal
  • testreszabhatja élményét a számos kényelmi opcióval, mint például a harmadik személy nézet és az elforgatás zárolása  Játék közben verseny- és kihívástrófeákat, valamint elrejtett (vagy más módon nehezen elérhető) aranygyűrűket gyűjthetsz a játék 6 nagy színpadán. Ezeket további játéktartalom feloldására használják, ahogy tapasztaltabb hiperkerekűvé válik. Nyisd meg az új autómatricákat és vezetőruházati bőröket, valamint további szakaszokat és versenypályákat.

  A Hyperwheel Overdrive innovatív járműkialakítása a VR erőteljesen magával ragadó természetével kombinálva újszerűvé és felejthetetlenné teszi az élményt. Indítsa el a hipertengelyeket, fogja meg a lézerpuskáját, és üdvözöljük a HYPERWHEEL OVERDRIVE -ban !


  Megjegyzés a kényelemről: Bár a játék a VR-ban a dolgok intenzívebb oldalán áll, nagy erőfeszítéseket tettünk annak érdekében, hogy a játék élményének számos különféle módját kínáljuk, beleértve a harmadik személyű kamerarendszert, amely minden első személyű puskát és erőt tesz lehetővé. A felső kezelés továbbra is zökkenőmentesen működik, sisakmatricák, kényelmi ketrecek és elforgatható nézet. Elegendő opciónak kell lennie ahhoz, hogy a legtöbb VR-játékos számára megfelelő legyen a játék, és kevésbé intenzív élmények érhetők el a nagyobb játékokban, például a hajóversenyeken. Játssz a demóval, és nézd meg magad, hogy kényelmes-e a játék!
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Versenyzés, Akció
  Megjelenés dátuma: 2022-07-20
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek