Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Hyperwheel Overdrive VR

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1200150

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 2 290 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    Vezessen egy hiperkerekes autót, a 2197-es legsokoldalúbb sportharcjárművét. Versenyezzen vagy harcoljon más pilóták ellen VR-ben, vagy hajtson végre nagy mutatványokat a Xenodome hatalmas negyedcsövéin. Használja ki az erősítők széles választékát, valamint lézerpuskáját és dedikált indítóját, hogy a helyzetet a maga javára változtassa. Használj repülőgép-készletet, hogy átrepülj a félelmetes HyperCorp Complex felett, vagy egy hajókészletet, hogy navigálj a Volcanica-sziget hosszú partjain!

    • játssz 11 különböző mérkőzéstípust, beleértve a Race, Stunt, Deathmatch, Team Deathmatch, Hunt és Capture the Flag
    • versenyezzen 20 egyedi pályán, előre és hátra, a játék 6 szakaszában
    • Nyisd meg az autómatricákat és egyéb tartalmakat trófeák megszerzésével vagy rejtett aranygyűrűk gyűjtésével
    • játssz online akár 10 játékossal, vagy offline botokkal
    • testreszabhatja élményét a számos kényelmi opcióval, mint például a harmadik személy nézet és az elforgatás zárolása



    Játék közben verseny- és kihívástrófeákat, valamint elrejtett (vagy más módon nehezen elérhető) aranygyűrűket gyűjthetsz a játék 6 nagy színpadán. Ezeket további játéktartalom feloldására használják, ahogy tapasztaltabb hiperkerekűvé válik. Nyisd meg az új autómatricákat és vezetőruházati bőröket, valamint további szakaszokat és versenypályákat.

    A Hyperwheel Overdrive innovatív járműkialakítása a VR erőteljesen magával ragadó természetével kombinálva újszerűvé és felejthetetlenné teszi az élményt. Indítsa el a hipertengelyeket, fogja meg a lézerpuskáját, és üdvözöljük a HYPERWHEEL OVERDRIVE -ban !


    Megjegyzés a kényelemről: Bár a játék a VR-ban a dolgok intenzívebb oldalán áll, nagy erőfeszítéseket tettünk annak érdekében, hogy a játék élményének számos különféle módját kínáljuk, beleértve a harmadik személyű kamerarendszert, amely minden első személyű puskát és erőt tesz lehetővé. A felső kezelés továbbra is zökkenőmentesen működik, sisakmatricák, kényelmi ketrecek és elforgatható nézet. Elegendő opciónak kell lennie ahhoz, hogy a legtöbb VR-játékos számára megfelelő legyen a játék, és kevésbé intenzív élmények érhetők el a nagyobb játékokban, például a hajóversenyeken. Játssz a demóval, és nézd meg magad, hogy kényelmes-e a játék!
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Versenyzés Akció
    Megjelenés dátuma: 2022-07-20
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Hyperwheel Overdrive VR termékhez

    Hasonló termékek