Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    ifi GO Bar Fejhallgató Erősítő

    Kategória: Vezetékes telefon tartozékok

    Cikkszám: GO BAR

    • 174 965 Ft
      Nettó ár: 137 768 Ft
    • Elérhető: Kevesebb mint 5 darab
    • Külső raktáron - Várható szállítás: 4 - 7 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    A GO bar az iFi csúcskategóriás ultrahordozható USB DAC/fejhallgató-erősítője. Akár ingázik, akár távolról dolgozik, akár az íróasztalánál dolgozik, vagy egyszerűen csak élvezetből utazik, a GO bár tökéletesen hordozható módja annak, hogy a fejhallgató mennyei hangzása legyen. Csatlakoztassa laptopjához, MacBookjához, táblagépéhez vagy okostelefonjához vagy bármely más digitális eszközéhez USB-porttal, hogy szenzációs hangzást biztosítson otthon, az irodában vagy útközben. A tartozékok között szerepel egy bőr utazótáska és egy Lightening to USB-C, nincs szükség kameracsatlakozó készlet vásárlására, valamint egy USB-C OTG-kábel és egy USB-C-USB-A adapter.

    A GO bár intelligens ötvözet tokjában fizikai gombok találhatók a precíz hangerő-beállításhoz, valamint kezelőszervek a különböző hanghangolási lehetőségek közötti választáshoz. A színes LED-ek oszlopa praktikus útmutatást ad az éppen lejátszott digitális hang formátumáról és mintavételi gyakoriságáról, valamint arról, hogy az XBass+ és/vagy az XSpace bekapcsolva van-e.

    Kicsi mérete ellenére a GO bar analóg áramköre kiegyensúlyozott áramköri kialakítást kínál szimmetrikus kétcsatornás kimeneti fokozattal. Ez csökkenti a zajt és az áthallást a jelútban a bal és a jobb csatorna teljes szétválasztásával. Ez általában a nagyobb és drágább erősítőkben található. Az áramkör tele van kiváló minőségű diszkrét komponensekkel, és különös figyelmet fordítottak a tápegység szűrésére is, drámaian csökkentve az USB bemeneten keresztül bevitt jelzajt.
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Részletfizetés részletei
    THM
    Részletek száma
    Szolgáltatási díj
    Teljes fizetendő

    Miért érdemes a részletfizetést választani?

    • Villámgyors igénylés
    • Az igénylési folyamat mindössze néhány percet vesz igénybe
    • Azonnali bírálattal
    • Otthonról, várakozás nélkül
    • Munkáltatói igazolás nélkül
    • Nincs szükség papír alapú bankszámlakivonatra sem

    Hasonló termékek