Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  ifi GO Bar Fejhallgató Erősítő

  Kategória: Vezetékes telefon tartozékok

  Cikkszám: GO BAR

  • 172 500 Ft
  • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
   *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
  Megosztás

  Top termékek

  A GO bar az iFi csúcskategóriás ultrahordozható USB DAC/fejhallgató-erősítője. Akár ingázik, akár távolról dolgozik, akár az íróasztalánál dolgozik, vagy egyszerűen csak élvezetből utazik, a GO bár tökéletesen hordozható módja annak, hogy a fejhallgató mennyei hangzása legyen. Csatlakoztassa laptopjához, MacBookjához, táblagépéhez vagy okostelefonjához vagy bármely más digitális eszközéhez USB-porttal, hogy szenzációs hangzást biztosítson otthon, az irodában vagy útközben. A tartozékok között szerepel egy bőr utazótáska és egy Lightening to USB-C, nincs szükség kameracsatlakozó készlet vásárlására, valamint egy USB-C OTG-kábel és egy USB-C-USB-A adapter.

  A GO bár intelligens ötvözet tokjában fizikai gombok találhatók a precíz hangerő-beállításhoz, valamint kezelőszervek a különböző hanghangolási lehetőségek közötti választáshoz. A színes LED-ek oszlopa praktikus útmutatást ad az éppen lejátszott digitális hang formátumáról és mintavételi gyakoriságáról, valamint arról, hogy az XBass+ és/vagy az XSpace bekapcsolva van-e.

  Kicsi mérete ellenére a GO bar analóg áramköre kiegyensúlyozott áramköri kialakítást kínál szimmetrikus kétcsatornás kimeneti fokozattal. Ez csökkenti a zajt és az áthallást a jelútban a bal és a jobb csatorna teljes szétválasztásával. Ez általában a nagyobb és drágább erősítőkben található. Az áramkör tele van kiváló minőségű diszkrét komponensekkel, és különös figyelmet fordítottak a tápegység szűrésére is, drámaian csökkentve az USB bemeneten keresztül bevitt jelzajt.
  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek