Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Indoorlands

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1378890

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  Supporter Edition / Pack


  A Játékról

  Üdvözöljük saját beltéri vidámparkjában


  Építsd meg saját fedett vidámparkodat, irányítsd azt, és győzd meg látogatóidat egyedi tervezésű csarnokokkal és túrákkal, amelyeket magad irányíthatsz. Sikerül-e túlszárnyalnia látogatói igényeit? Te vagy a főnök: Engedd szabadjára kreativitásodat, és üzemeltetd saját, személyre szabott parkodat, amely teljesen elmeríti vendégeit egy másik világba.

  Építse meg álmai vidámparkját


  Építse, bővítse és kezelje saját parkját. Fogadd el a kihívást, és fokozatosan nyisd meg a különböző típusú csarnokokat, túrákat, dekorációkat és üzleteket.

  Többféle téma közül választhat, és szabadon kombinálhatja őket – kreativitásodnak nincs határa. Tervezd meg parkodat darabonként: Az Indoorlands tervezőt varázsol belőled!

  Irányítsd és vezesd az egyedi síterepeket


  Az Ön túrái az Indoorlands figyelem középpontjában állnak. Nemcsak vezérelheti és egyenként festheti őket, hanem saját utazási programjait is rögzítheti és mentheti. Válasszon a különböző utazási programok közül, és hagyja, hogy automatikusan játsszanak.

  Váltsd valóra álmaidat


  Mutassa meg a világnak elképzelését egy tökéletes beltéri parkról. Az Indoorlands minden játékosnak lehetőséget kínál egy egyedi park létrehozására. Helyezze el és díszítse fel kocsiszíneit és dekorációs termeit. Tervezze meg túráit, és készítsen lélegzetelállító utazási programokat. Válasszon a különböző üzletek és éttermek közül, tegye boldoggá látogatóit, és váljon a legsikeresebb parkvállalkozóvá.
  Akár szeretné újraalkotni kedvenc parkridáit, akár a valós világot az ajtó előtt hagyni, amikor megtervezi fuvarjait... - a döntés rajtad múlik!
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Indie Szimuláció Stratégia Könnyed
  Megjelenés dátuma: 2021-07-14
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Indoorlands termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek