Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Indoorlands

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1378890

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 11 055 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    Supporter Edition / Pack


    A Játékról

    Üdvözöljük saját beltéri vidámparkjában


    Építsd meg saját fedett vidámparkodat, irányítsd azt, és győzd meg látogatóidat egyedi tervezésű csarnokokkal és túrákkal, amelyeket magad irányíthatsz. Sikerül-e túlszárnyalnia látogatói igényeit? Te vagy a főnök: Engedd szabadjára kreativitásodat, és üzemeltetd saját, személyre szabott parkodat, amely teljesen elmeríti vendégeit egy másik világba.

    Építse meg álmai vidámparkját


    Építse, bővítse és kezelje saját parkját. Fogadd el a kihívást, és fokozatosan nyisd meg a különböző típusú csarnokokat, túrákat, dekorációkat és üzleteket.

    Többféle téma közül választhat, és szabadon kombinálhatja őket – kreativitásodnak nincs határa. Tervezd meg parkodat darabonként: Az Indoorlands tervezőt varázsol belőled!

    Irányítsd és vezesd az egyedi síterepeket


    Az Ön túrái az Indoorlands figyelem középpontjában állnak. Nemcsak vezérelheti és egyenként festheti őket, hanem saját utazási programjait is rögzítheti és mentheti. Válasszon a különböző utazási programok közül, és hagyja, hogy automatikusan játsszanak.

    Váltsd valóra álmaidat


    Mutassa meg a világnak elképzelését egy tökéletes beltéri parkról. Az Indoorlands minden játékosnak lehetőséget kínál egy egyedi park létrehozására. Helyezze el és díszítse fel kocsiszíneit és dekorációs termeit. Tervezze meg túráit, és készítsen lélegzetelállító utazási programokat. Válasszon a különböző üzletek és éttermek közül, tegye boldoggá látogatóit, és váljon a legsikeresebb parkvállalkozóvá.
    Akár szeretné újraalkotni kedvenc parkridáit, akár a valós világot az ajtó előtt hagyni, amikor megtervezi fuvarjait... - a döntés rajtad múlik!
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Indie Szimuláció Stratégia Könnyed
    Megjelenés dátuma: 2021-07-14
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Indoorlands termékhez

    Hasonló termékek