Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Inheritors2078

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1417320

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    CSATLAKOZZ VISSZAÜGYÜNKBE


    A Játékról


    Az Inheritors 2078 a valós idejű stratégiát harmadik személyű lövöldözős elemekkel ötvözi. A játék a közeljövőben játszódik, ahol a mesterséges intelligencia segített elérni az emberek által az élet szinte minden területén használt szuper-fejlett technológiákat, beleértve a fejlett fegyvereket, az űrutazást és a közeli területek gyarmatosítását. Az AI-gépeknek azonban egy másik ötlete is volt, rendkívül intelligensek lettek, hogy már nem tartják fontosnak az embereket, és úgy döntenek, hogy uralják a világot, ami hatalmas összecsapást eredményez az emberekkel az egész Naprendszerben.

    És most rajtad és az összes többi emberi parancsnokon múlik, hogy fegyvert ragadjanak és vezessenek az emberi szövetséget heves csatákban az egész galaxisban, hogy az egykor emberi rabszolgasorba került robothadsereget lökjék, RTS-parancsnokokká váljanak, és segítsenek a védekezés és a támadás előkészítésében. tervez vagy közvetlenül irányíthat bármely hadsereg egységét harmadik személyű lövöldözős stílusban, vagy ha inkább az ellenségek közé kerül, akkor választhat.

    Főbb jellemzők

    • Két hadsereg Válasszon, hogy az emberi hadsereggel vagy a robotsereggel (Rotex) játsszon, ahol mindkét oldalnak saját taktikája és speciális egységei vannak.

    • Parancs Irányíts egy légi drónt, hogy szerkezeteket állíts elő, parancsokat adj, felderítsd az ellenséges támadásokat, és RTS-parancsnokként vezesse csapatát győzelemre.

    • Az Avatar Bármilyen egységet birtokol a csatatéren, és teljes erejével használja harmadik személyű lövöldözős stílusban.

    • Ranglisták Mutassa meg tudását mindenki számára úgy, hogy pontokat szerez a ranglisták felső listáján.

    • Skinek és feloldások Szerezzen új, erőteljes egységeket, ahogy rangsorol, és hozzáadja őket arzenáljához, és új egyedi skineket és kozmetikumokat tár fel



    A győzelmed a szellemi képességeidtől függ
    nem a tűzerőd. Ez nem csak a felvonulás és az izgalom játéka. Ez egy háborús szimuláció, amely nagy valószínűséggel megtörténik a mesterséges intelligencia jelenlegi fejlődésével a katonai területen. A pusztító tűz ereje soha nem lehet a győzelem fő oka. Ez azonban a ravaszságától és a stratégiai megtévesztéstől függ.



    Emberi intelligencia VS gépi intelligencia
    Az Inheritors2078 csak töredékét jósolja meg az AI potenciális hadviselési képességeinek. Statisztikát vezetünk minden játékos háborús áldozatairól és győzelmeiről egy nyilvános ranglistán. A végén kiderül, ki az igazi Örökös.



    Parancs
    A csata végeredménye a te kezedben van, akár egyedül (egyjátékos), akár más elvtársakkal (többszereplős) meg kell védened a fő bázisodat és biztosítani kell az összes erőforrást, és elkerülni a tartalék erők kimerítését. A győzelem garantálásához először meg kell semmisítened az ellenség (Területi Irányító Központ) központját, és le kell cserélned a sajátoddal, ami szükséges az erőforrások bevételéhez. Az összes terület elfoglalása után az ellenség fő bázispajzsa leesik, lehetővé téve, hogy lecsaphass és végleg elpusztítsd őket.



    Hibrid játékmenet
    Igen, felépítheted a saját hadseregedet, de nem fogsz harcolni a saját testeddel. Ehelyett olyan eszközökön keresztül, amelyek az alábbiak szerint irányítják a robothadsereg egységeit:



    Stratégiai dróneszköz
    Ezzel az eszközzel az egész hadsereget az égből építheti fel és irányíthatja. Az űrhajók hívásával az anyahajóról a világűrben. Támadó vagy védekező tervedtől függően építsd fel a hadseregedet és alakíts harci csoportokat, ahogy szeretnéd. parancsolja meg őket, hogy mozogjanak, védekezzenek vagy támadjanak.
    Figyelmeztetés: a parancsnoki drónokat az ellenséges hadsereg láthatja és azonnal megsemmisíti. Vigyázz, merre repülsz.



    Avatarvezérlő eszköz:
    Ez az eszköz lehetővé teszi a hadsereg bármely egységének vezérlését. Az ő szemszögéből irányítod, és ebben az esetben a mesterséges intelligencia megszűnik, lehetővé téve a mozgást és a támadást tetszés szerint. Parancsokat is küldhet (mozgás, védekezés, támadás) a többi hadseregegységnek. Amikor belépsz ebbe az eszközbe, látni fogod a hadsereged összes egységét, és amikor rámutatsz mindegyikre, látni fogod a helyzetüket a térképen, majd eldöntöd, hogy kivel a legjobb harcolni.
    Figyelmeztetés: Ne becsülje túl hadseregének veszteségeit. Ez hatással van a tartalék erőkre, és akkor elveszíti a csatát.



    Alapvető védelmi eszköz:
    Amikor az ellenség eléri a fő bázisodat, a bázis könnyű célpont lesz. Ha vissza akarja kapni az elektronikus pajzsot. Legalább egy (Területi vezérlőközpont) kell lennie.
    MEGJEGYZÉS: A (Területi vezérlőközpont) az egyetlen módja az alappajzs megtámasztásának. Ha minden központ elvész, az a fő bázist veszélyezteti.




    Hol tartják a (területi irányító állomást)?
    Nem Ön irányítja a GCCS -t (Global Command And Control System), a GCCS a kaptárban van a világűrben. Csak akkor küldjük el, ha az erőforrás zóna (szektor) feletti irányítása teljes és biztonságos.



    Az erőforrás zóna (Szektorok) egy hatalmas bánya mélyen a föld alatt, amely automatikusan kivonja (Resource Packet) és elküldi azokat a hadigyáraknak és a CS -nek (Commander Ship). Az űrből landolt rá. És ez a bánya csak a te hadseregednek fog működni az ÖET-en keresztül. Tehát a gyárak gyártják a katonai egységeket a hadsereged számára, és leszállnak a csatatérre. Az erőforrás zóna további számokat is biztosít a biztonsági erők számára. Ez lehetővé teszi további katonai egységek létrehozását a hadseregben.




    Az erőforráscsomag anyagokat és energiát tartalmaz. amely a battelben használt pénznem. katonai egységek építésére használják a hadigyárakon keresztül, és frissítheti a hadigyárait is, hogy növelje a katonai egységek hatékonyságát, és szektoronként is igényelhető, és Defenders hívására is használják.

    Területi erők Amikor te irányítod a szektort. A hadsereg főhadiszállása lehetővé teszi a katonai erők termelésének növelését a csatatéren. És ha a szektorodat a másik hadsereg irányítja, a területi erők visszatérnek a megszokott kerékvágásba. a legnagyobb számú szektor biztosítása garantálja a győzelmét.



    A háborús gyárak képesek katonai egységeket gyártani, ha elegendő erőforráscsomaggal és területi erővel rendelkezik. Frissítheti a katonai gyárat, hogy katonákat, páncélozott járműveket vagy repülőgépeket készítsen, amelyek jobb harci minőséggel rendelkeznek. Akár 10-szer frissítheted a hadigyárat, minden alkalommal, amikor frissíted a hadigyárat, erőforráscsomagba kerül . Az alábbiakban ötféle hadigyárat különböztetünk meg:

    • Katonai gyár katonák számára.
    • Könnyű Páncélgyár.
    • Nehézpáncélgyár.
    • Légierő gyár.
    • Háborús indító gyár. (Hamarosan)



    A védők jelentős hatást gyakorolnak az ellenőrzött szektorok védelmére. Az Avatar Combat Device segítségével is navigálhat közöttük. a védők szintjét a GCCS adja meg.



    Hadseregparancsnoki rangja attól függ, mennyire hatékony a csatatéren. Fokozatosan emeli rangját a küldetések teljesítésével. A küldetések teljesítéséhez az avatar harci eszköz használatával irányítanod kell a katonai egységet A küldetés teljesítéséhez.



    A küldetések kis küldetések. Amikor befejezi őket, magasabb ranggal és új katonai egységekkel jutalmazzuk, amelyek erősebbek, mint a már meglévők.



    Tapasztalataid növekedni fognak, ha a csatát megnyerik. De ha vereséget szenvedsz, megadod magad, vagy bezárod az Inheritors 2078 -at, elveszíted a tapasztalataidat . Ha sok győzelmet aratsz, felkerülhetsz a Top 10 ranglistára .



    Nagyra értékeljük erejét a csatatéren. Minden csatában megfigyeljük katonai eredményeidet. ezért úgy döntöttünk, hogy létrehozunk egy listát az Inheritors 2078 Top 10 játékosairól. A Ranglista a tapasztalatai alapján kerül értékelésre



    Commander Collections : Kiválaszthatja kedvenc karakterét parancsnokként, megváltoztathatja a hadsereg álcáját és a színkódot.
    Megjegyzés : Bölcs dolog lesz, ha a térképhez kapcsolódó álcázást választja.



    Egyedi hadsereg : A hadsereg egységeinek kiválasztásakor ügyelned kell, mert ez a győzelem egyik kulcsa. Gondosan meg kell szerveznie a hadsereget. És alaposan vizsgálja meg egysége képességeit.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Indie Akció Stratégia
    Megjelenés dátuma: 2021-04-02
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Inheritors2078 termékhez

    Hasonló termékek