Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Insane 2

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 35320

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 1 810 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  Az Insane 2 számos újítást kínál az off-road versenyek műfajában. A hagyományos időfutam mód mellett a játék 9 további játékmódot is tartalmaz, köztük a népszerű „Capture the flag”, „Gate hunt” és „Pathfinder”, valamint néhány új versenyt, például bónuszvadászatot, területellenőrzést és helikopteres üldözést. . Mindezek a módok többjátékos módban is elérhetők, egyszerre akár nyolc játékos részvételével.

  Több mint százötven futamot bajnokságokká és kupaversenyek formájában egyesítenek Európában, Amerikában, Afrikában és az Antarktiszon. A játékban rengeteg hosszú távú pálya található: homokos és havas sivatagok, nagy sebességű utak és járhatatlan tereppályák, afrikai strandok és elhagyatott antarktiszi állomások.

  A játékban 18 különböző osztályú jármű található, a babakocsiktól a szörnyű „Bigfootokig”, valamint egy további prototípus osztály. A versenyeken megszerzett értékelési pontok felhasználhatók bármelyik jármű frissítésére, a 15 futómű-, karosszéria- vagy motorfrissítési alternatíva közül. Minden jármű részletes megsemmisítő rendszerrel van ellátva. A tanfolyam végére érni veszteség nélkül óriási kihívás, amelyet csak néhány kiválasztott képes teljesíteni. Nem a folyamatosan extrém helyzeteket teremtő ellenfelek jelentik az egyedüli veszélyt: a játékosoknak vigyázniuk kell a vasúti átjárókra, a nehéz tartálykocsikra, sőt viharos időben a villámlásra is.

  Főbb jellemzők:

  • 18 jármű hat különböző típusból: 4x4, SUV, pick-upok, teherautók, extrém járművek és prototípusok.
  • 20 helyszín, 170 verseny, 4 kontinens (Eurázsia, Amerika, Afrika és az Antarktisz)
  • 10 játékmód, többjátékos módban is elérhető
  • Értékelési és játékszerző rendszer
  • Részletes járműroncsolás és autótuning rendszer
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Versenyzés
  Megjelenés dátuma: 2012-01-24
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek