Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Insane Insects: The Inception

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 443070

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 1 755 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  • Elérhető: Több mint 5 darab
  Megosztás

  Top termékek

  TÖRTÉNET: A végső konfliktus véget ért. A Föld már nem létezik. A brutális összecsapások könyörtelen ciklusát követően, amelyben a győzelem továbbra is kis híján elkerülte az Overlordokat, fordulóponthoz érkezett, amikor elkezdték megfigyelni a Föld legsikeresebb ragadozóinak jellemzőit. A rovarok életformáit az erő, a sebesség, az agresszió és a tartósság kombinációjával végül a végső harci gép optimális kialakításának választották. Az így létrejött Predatort pusztító hatásra használták a csata utolsó hullámában, amely a Végső Konfliktus néven vált ismertté. Ezt követően az Overlords egy ironikus fordulattal újrateremti a föld általuk elpusztított részeit, hogy arénaként szolgáljanak. Itt a Ragadozók, akik egykor megsemmisítették a Földet, most harcba bocsátkoznak alkotóik szórakoztatására.

  KARAKTEREK: A földi rovarok életformái által ihletett ragadozógépek mindegyike úgy van programozva, hogy tükrözze földi társaik valós életjellemzőit és viselkedését. A játékos egy Predator gép, amely más Predator gépekkel küzd a gladiátor arénában. A legtöbb ragadozó tud repülni. Összehasonlító méretük változó, de mindegyik megközelítőleg az emberi fajhoz tartozó teljesen kifejlett hímhez hasonlít. Minden Predator fel van szerelve egy CPU-val, amely lehetővé teszi a kétirányú kommunikációt a Predator és a fegyvere között.

  JÁTSZÁSI MÓDOK: Két egymásba fonódó játékmód létezik, a szekvenciális mód és a Gladiátor zóna. Mindkét módban a játékos kiválaszt egy Challenger identitást az elérhető Predatorok közül. A játékos ezután harcba bocsátkozik a többi elérhető ragadozóval. Az elérhető Challenger ID-k és Predator ellenfelek száma növekszik, ahogy a játékos halad előre a játékban. Minden Predator más képességekkel és erősségekkel rendelkezik. Ha egy Predatort választasz kihívói azonosítódnak, akkor ennek a Predatornak a képességeit feltételezed. Tehát ha tud repülni, te is tudj repülni… de vigyázz, amíg nem lépsz repülési szintre, óvatosan lépkedj, mert fennáll a veszélye, hogy leesel a játékvilág pereméről!

  SZEKVENCIÁLIS MÓD: Ebben a módban úgy haladhatsz egyik szintről a másikra, hogy legyőzöd az egyes szinteken bemutatott Predatorokat. Ebben a módban a Predator/Challenger karakterisztikája rögzített, és az arénák csak egymás utáni sorrendben érhetők el.

  HOLY TRINITY: Amikor elkezdesz játszani a Tier 1-en, a Challenger ID-je rögzített. Ahhoz, hogy egy másik Challenger ID-re léphess, el kell érned egy Szentháromságot. Szentháromságot szerez, ha három egymást követő alkalommal megöli Predator ellenfelét anélkül, hogy megölne.

  PREDATOR UNLOCK: Ha szekvenciális módban legyőzsz egy Predatort, az feloldódik, és elérhetővé válik a Gladiátor zónában. Itt lehetőséged van teljesen testreszabni a specifikációit, mielőtt harcba bocsátkoznál.

  GLADIATOR ZÓNA: A Gladiátor zónában bármelyik Predatorral vagy ragadozók kombinációjával játszhatsz, akiket korábban feloldottál úgy, hogy legyőzted őket a szekvenciális mód bármely szintjén. Bármilyen Challenger ID-t felvehetsz azon Predatorokról, akik ellen megszerezted a Szentháromságot. Bármilyen lezáratlan Predatorral harcolhatsz bármelyik lezáratlan arénában. Ami a legfontosabb, a Gladiator Zone lehetővé teszi az egyes feloldott Predator bármely aspektusának teljes testreszabását, gyakorlatilag végtelen lehetőségeket és kombinációkat hozva létre.


  JELLEMZŐK:

  REPÜLÉS: A ragadozók többsége képes repülni, ami lehetővé teszi a folyamatos légi harc lehetőségét. Jelentős készségekre van szükség ahhoz, hogy részt vegyenek ebben a harci formában. De jó móka!
  MÓDOSÍTSD MEG IDENTITÁSOD: Változtasd a Challenger ID-t a legalapvetőbb Predatorról a legfejlettebbre, ahogy haladsz a játékban.
  EGYÉNI PROGRAMOZOTT AI: Ebben a játékban minden karakter másként viselkedik és harcol.
  SZEMÉLYRE SZABAD AZ ELLENFÜKET: A már egyedülálló AI-jukra építve tovább léphetsz az összes Predator attribútumainak teljes testreszabásával, gyakorlatilag végtelen lehetőségeket és kombinációkat hozva létre.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Indie Akció
  Megjelenés dátuma: 2016-05-02
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Insane Insects: The Inception termékhez

  Hasonló termékek