Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Intravenous

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1486630

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 1 080 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    SZERETETLEVÉL A KORAI SPLINTER CELL JÁTÉKOKHOZ



    Éppen most lépett be a raktárba a szellőzőaknán keresztül, amikor hangokat hall kintről. Tudják, hogy itt vagy. Valaki biztos jelezte nekik.

    Továbbra is az árnyékban maradsz. Kioltod a lámpákat, lekapcsolod a megszakítókat és bezárod az ajtókat. Te egy néma bérgyilkos vagy.

    Eltereli az őrök figyelmét azzal, hogy üvegeket dobál, vagy utánozza a feleségük hangját. Egyenként kapcsolja ki a lámpákat.



    Bassza meg. Kompromittált. Kilövöd a szomszéd ajtózárat, és bemész fegyverrel. Az adrenalinnal teli lövöldözésben elpusztítod a célpontot, és alig sikerül megszöknöd. Szép munka!



    Lépjen be az Intravenous világába, mint Steve Robbins – egy férfi, aki bosszút állt, miután elveszítette bátyját a rossz életű drogosok miatt. Merüljön el mélyen a bűnöző világban a sötétség leple alatt, vagy menjen tövig felfegyverkezve, lángoló fegyverekkel és páncélzattal.

    • Old-school lopakodás. Láthatósága attól függ, hogy a környezet mennyire jól megvilágított, és minden lépése zajos.
    • Fogcsikorgatás. A szórakoztató lopakodó játékmenet nem zárja ki a szórakoztató fegyverkezést. Az Intravenous aprólékosan úgy lett megtervezve, hogy rejtőzködjön azok számára, akik ezt keresik, valamint fékezés nélküli lövöldözést azoknak, akik harcra vágynak.
    • Reaktív AI. Ellenségeid többet tesznek annál, mint hogy egyenesen rád rohannak. Ha holttestet találnak, riasztják barátaikat abban a reményben, hogy megtalálnak. Ha meghallják, hogy besurransz, kivizsgálják. Ha meglátnak, tüzet nyitnak. Ha fegyvertelenek, megpróbálják megtalálni a barátaikat, és figyelmeztetik őket rád.
    • Képes ellenségek. Az ellenségek lövöldözés közben fedezékbe bújnak, sötétben zseblámpát, gyanús tevékenység esetén rádiót használnak. Bármilyen tévedés eredményeként ellenfeleid megfelelően reagálnak.
    • Sok fegyver. Több fegyver, mindegyik egyedi kezeléssel. Mindegyik a legjobban működik egy adott helyzetben. Itt biztosan megtalálod személyes kedvencedet.
    • Válassza ki a terhelést. Válasszon egy puskát, egy pisztolyt és egy golyóálló mellényt, hogy készen álljon a harcra, vagy csak egy pisztolyt és semmi mást, hogy gyors, mozgékony és hangtalan legyen – készen áll az improvizációra.
    • Alkalmazkodj a környezetedhez. Gyújtsd le a lámpákat, mássz át a szellőzőaknákon, kapcsold le az áramköri megszakítókat, dobáld ki az üvegeket, hogy elvond ellenségeid figyelmét, zárd le az ajtókat, hogy alternatív utakat találj, vagy egyszerűen lőd ki az ajtózárat, és menj be a fegyverek lángjába.
    • Szörnyű történet. Steve Robbins elvesztette élete egyetlen legfontosabb személyét - a testvérét. Egy titokzatos személy segítségével, aki azt állítja, hogy hasonló sorsra jutott, úgy dönt, itt az ideje, hogy saját kezébe vegye a dolgokat, miután a rendőrség üres kézzel jelenik meg. Semmi sem olyan egyértelmű, mint amilyennek látszik.
    • Korlátlan képkocka másodpercenként. 60hz-es kijelző? Igen. 144hz? Nincs mit. Élvezze a gyors akciót vagy a lopakodó ülés szélét a kívánt monitor-frissítési gyakoriság mellett.

    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Indie Akció
    Megjelenés dátuma: 2021-07-26
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Intravenous termékhez

    Hasonló termékek