Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    IP-COM 24x 1Gbps + 2x 1Gbps SFP switch (G1024F)

    Kategória: Ethernet Switch

    Cikkszám: G1024F

    • 41 530 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    Gigabites SFP slotok akár 2000 Mbps teljes vezetékes sebességig

    A TEG1024F 24 darab 10/100/1000 Mbps sebességű, automatikus egyeztetésű RJ45 portot és 2 darab gigabites SFP-helyet biztosít, és teljes duplexben akár 2000 Mbps adatátviteli sebességet is kínál. A Tenda TEG311SM SFP modulokkal együttműködve a switch akár 20 km-es maximális átviteli távolságot is támogat. Ezenkívül a switch nagy kapacitású gyorsítótárral van felszerelve, és minden port támogatja a vezetékes sebességű továbbítást, ami biztosítja a nagy fájlok gyors átvitelét, a videók zökkenőmentes lejátszását és a stabil kapcsolatot 7*24 órán keresztül.

    Kiváló villámvédelem

    A professzionális villámvédelmi áramkörrel az összes port és a tápegységmodul 6 kV-os villámvédelemmel rendelkezik, ami nagymértékben megvédi a kapcsolót a villámcsapás okozta sérülésektől.

    4 munkamód

    Ez a kapcsoló négy üzemmódot támogat: Standard, Flow Control Off, Link Aggregation és Port VLAN üzemmódok, így többféle forgatókönyvhöz, például felügyelethez, vezeték nélküli hálózathoz és hálózati klónozáshoz kötegenként alkalmazkodik.

    M1: Standard üzemmód

    Kifejezetten a kis és közepes irodák hálózatépítéséhez. Az ebben az üzemmódban lévő kapcsolók magkapcsolóként működhetnek, és az összes port képes kommunikálni egymással.

    M2: Flow Control Off mód

    Speciális internetbárok és számítógéptermek hálózatépítéséhez. Az ebben az üzemmódban lévő kapcsolók kikapcsolják az áramlásvezérlést az összes porton, hatékonyan megoldva a hálózati klón lassúságát és a 10/100/1000 vegyes hálózatban jelentkező késedelmet.

    M3: Link-összevonási mód

    Vállalati aggregációs hálózatokhoz tervezték. A 23-as és 24-es portok egy www link aggregációs csoportot (LAG) alkotnak, és a forgalom a forrás és a cél MAC-címek alapján oszlik meg e két port között, jelentősen növelve az uplink sávszélességet, csökkentve az uplink szűk keresztmetszetet és megelőzve a torlódást.

    M4: Port VLAN mód

    Videófelügyelethez és vezetékes/vezeték nélküli hálózatokhoz tervezték. Ebben az üzemmódban az 1-22-es portok el vannak szigetelve egymástól, de képesek kommunikálni a 23-as és 24-es portokkal, hatékonyan blokkolva az ARP-vírus és a DHCP-spoofingot, és csökkentve a broadcast-vihart a nagyobb átviteli sebesség és a hálózati biztonság érdekében.
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek