Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Is Simon There?

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1961300

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 1 370 Ft
   Nettó ár: 1 079 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  Egyszerű, rövid, horror élmény - elsősorban a feszültséggel és feszültséggel teli légkör megteremtésére összpontosít.

  **Kérjük, vegye figyelembe: Simon ott van? nehéz a Walking Simulator elemekkel. Ha nem rajongsz a Walking Simulator horror játékokért , akkor ezt a játékot nem ajánlom neked.**

  Szia Simon ott van?...

  Néhány hónap telt el fiam, Simon halála óta. Attól a tragikus naptól kezdve azon kapom magam, hogy a legsötétebb érzelmekbe zuhanok, amelyeket valaha is el tudtam képzelni. Minden nap kísértenek azzal, amit tettem; De néha nem csak az érzelmeim kísértenek...

  Odakint fagy van, szomszédot nem látni. Hová forduljak, ha a saját otthonom már nincs biztonságban? És miért telefonál valaki folyton Simon után. Miért Simon? Ő... mindegy.

  Simon ott van? egy rövid horror élmény, körülbelül 40 perces befejezési idővel. Simon ott van? egy ellenőrző pontot is tartalmaz a játék közepén azok számára, akik alternatív befejezési lehetőségeket szeretnének felfedezni.

  Simon ott van? kis atmoszférikus környezetet kínál, ahol felfedezheti és kapcsolatba léphet vele. Oldj meg több rejtvényt a házban szétszórva, hogy elérd a végső igazságot. Ki az a Simon és miért hívja valaki?

  Oldj meg rejtvényeket, és oldj fel akár 3 alternatív befejezést, amelyek mindegyike teljesen más következtetésekkel és utazásokkal jár – amelyek közül néhány teljesen váratlan és szokatlan lehet. És persze egy jó kis húsvéti tojás, hogy kicsit megédesítsük a pitét!

  Ha játszottál valamelyik korábbi játékommal, ott van Simon? hasonló élményt kínál. Egy lényeges különbség azonban az Van Simon? nagyobb hangsúlyt fektet a légkörre és a zökkenőmentes fejlődésre, nem pedig sok rejtvényre és játékos interakcióra.

  Csak néhány hónap telt el, és máris kiadok egy másik játékot. A Skerry belül most jött ki! Nos... Simon ott van? ez egy kis projekt, amelyet oldalról választottam. Simon ott van? egy kicsit érdekes, mivel jelentős hangsúlyt fektet arra, hogy a játékos számára zökkenőmentes légkört teremtsen, ahelyett, hogy a játékot mindenféle apró fejtörővel és véletlenszerű interakciókkal zsúfolja össze, csak hogy növelje a játék hosszát (Természetesen továbbra is rejtvények lesznek, de kevesebb). Ezzel együtt az Is Simon There a spektrum rövidebb végén van - körülbelül 40-45 perc egy befejezéshez.

  A befejezéseket illetően teljesen más megközelítést alkalmaztam, mint amit megszoktam. Mint mindig, az 1-es vége az egyszerű/normál végződés. A 3. befejezés azonban teljesen más befejezés (egyébként más játéknak is tekinthető). Néhány hátborzongató tésztából merítettem némi ihletet, és ezzel akartam valamit alkotni. Szerencsére az én történetem egy kicsit működik vele, úgyhogy meglátjuk, mit gondoltok erről :) Én személy szerint ügyesnek találom.

  Amit szintén észre fog venni, az a grafikus növekedés. Mert ott van Simon? kicsit kisebb, mint a korábbi játékaim, kezdeményeztem, hogy több időt töltsek az eszközök textúrájával (ahelyett, hogy textúrákat csapjak a modellekre, és elhívjam egy napra), és 2K textúrákat is alkalmazzak az 1K-val szemben. Nagy nagy különbség. Néhány eszközt is kiszerveztem, ahelyett, hogy magam készítettem volna egy alacsonyabb szintű verziót, szóval ez is nagyon szép. Időt takarítottunk meg, és egy kicsit jobban felpörög a játék :)

  Mint mindig, most is nagyon nagyra értékelem a folyamatos támogatásodat, és remélem, hogy ez a játék kedves lesz számodra :)

  Üdv mindenkinek, és jó játékot!

  Stan. T
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland, Indie, Könnyed
  Megjelenés dátuma: 2022-05-06
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek