Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Jada Toys Batman fém akciófigura

    Kategória: Játékfigurák

    Cikkszám: 253211004

    • 10 270 Ft
      Nettó ár: 8 087 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás: 4 - 9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    Merülj el a Batman világában a Jada Toys által készített prémium minőségű fém akciófigurával! Ez a kivételes 10 cm magas figura valódi rajongók és gyűjtők számára készült, akik értékelik a részletekbe menő kidolgozást és a minőséget.
    A Batman figura minden apró részlete a legjobb minőségű kidolgozással készült, hogy hűen tükrözze a sötét lovag jellegzetes megjelenését. A gondosan kidolgozott jelmezen és felszerelésen keresztül a figura élethűen hozza elénk Batman különleges világát.
    A fém anyag nem csak tartósságot és masszivitást kölcsönöz, hanem a valósághű súlyérzetet is felerősíti. Ez a fém akciófigura nem csak egy egyszerű játék, hanem egy művészien megalkotott darab, ami méltó helyet foglal el bármelyik gyűjteményben vagy kijelzőn.
    A részletekbe menő festékminőség és a kidolgozottság összjátéka olyan élethű megjelenést eredményez, amely magával ragadja a Batman világát. Gyűjtsd össze a sötét lovag ikonikus pillanatait és emlékeit ezzel a prémium minőségű fém akciófigurával.
    Legyen ez a figura az a darab, amely kiemelkedik kollekciód látványosságai között, és mindig emlékeztet arra, mi teszi Batman karakterét olyannyira legendássá. Hajtsd végre igazságot a sötétségben ezzel a rendkívüli Batman figurával!
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek