Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    JBL Wave 100 TWS Bluetooth Headset Fekete

    Kategória: Fülhallgató

    Cikkszám: 127324

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Stílusos, fülbe helyezhető fejhallgató, amely semmilyen módon nem korlátozza a mozgást. Kényelmes forma és kiváló hangzás hosszú órákon át tartó zenehallgatáshoz.

    A JBL Wave 100TWS félig zárt akusztikus rendszerrel rendelkezik, és a fejlett JBL Deep Bass technológiának köszönhetően mély dinamikus basszust biztosít.

    Erőteljes 8 mm-es vezérlőkkel vannak felszerelve, amelyek kristálytiszta és minőségi hangzást biztosítanak. A beépített mikrofon támogatja a kihangosított hívásokat.

    A headset kettős csatlakozási lehetőséget kínál, ami azt jelenti, hogy csak egy headsetet használhat külön-külön a hallgatáshoz. Ezt a funkciót akkor használhatja, ha a környezet hangjait is hallani kell, például futás közben vagy munkahelyén. Ezen kívül energiát takarít meg.

    A JBL Wave 100TWS-t töltőtokkal ellátott készletben szállítjuk, amely USB-C csatlakozón keresztül tölthető.

    15 órás kapacitásának köszönhetően akár 20 órával meghosszabbítja a fejhallgató élettartamát. Így egész nap élvezheti kedvenc zenéit.

    - Bluetooth v5.0
    - Frekvencia tartomány 20Hz - 20kHz
    - Érzékenység 105 dB


     
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a JBL Wave 100 TWS Bluetooth Headset Fekete termékhez

    Hasonló termékek