Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Jitsumi's Game Booster

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1014130

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 3 135 Ft
      Nettó ár: 2 469 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    AMD GPU/integrált grafikus kártya felhasználók számára:

    Jelenleg nem támogatjuk teljes mértékben az AMD GPU-it (Radeon) és az Intel integrált grafikus kártyáit. Az Nvidia GPU-val nem rendelkező laptopokkal vagy PC-vel rendelkező felhasználók figyelmét felhívjuk, hogy néhány funkció zárolva lesz. Hamarosan támogatni fogjuk mind az AMD, mind az integrált grafikus kártyákat. Ennek ellenére továbbra is választhatja a program megvásárlását. A nem támogatott funkciók zárolva lesznek.

    Rólunk

    Elhivatott fejlesztők szenvedélyes csapata vagyunk, akiket egy egyedülálló küldetés hajt: az alacsony specifikációjú PC-kben rejlő lehetőségek teljes kihasználása. Könyörtelen törekvésünk az, hogy javítsuk a játékot azok számára, akik nem rendelkeznek csúcskategóriás rendszerekkel, és teljesítménynövelő megoldásokat kínálunk minden játékos számára. Az izgalmas fejlesztések kiterjedt ütemtervével a láthatáron elhatároztuk, hogy újradefiniáljuk az alacsony specifikációjú játékélményt. Csatlakozz hozzánk ezen az úton, és szerezd be most a saját boosteredet, amellyel játékkalandjaidat új magasságokba emelheted!

    Funkciólista:

    - Nem használt memóriatisztító
    - Háttérfolyamatok menedzser
    - Levélszemét-eltávolító
    - Hajtáskarbantartó
    - Teljesítmény mérő
    - Funkciók automatizálása
    - Rendszer/meghajtó hibajavító
    - Hajtáskarbantartó
    - Kék fényszűrő
    - Nyissa meg a Windows Managert
    .. Továbbiak jönnek

    Ram Cleaner

    A Jitsumi Game Booster Ram Cleaner funkcióval rendelkezik, amely segít optimalizálni a rendszer teljesítményét azáltal, hogy megtisztítja a felesleges memóriahasználatot. A Ram Cleaner hatékonyan szabadít fel RAM-ot azáltal, hogy csökkenti a meglévő program memóriáját, és bezárja a játékhoz nem szükséges háttérfolyamatokat és alkalmazásokat, így a számítógép több erőforrást tud lefoglalni az éppen játszott játékhoz. A RAM-használat optimalizálásával a Jitsumi Game Booster gördülékenyebb játékmenetet és érzékenyebb játékélményt biztosít.

    Könnyűsúlyú

    A Jitsumi Game Booster büszke arra, hogy könnyű szoftver. Tisztában vagyunk vele, hogy a játékosok értékelik a teljesítményt, és nem akarják, hogy a további szoftverek szükségtelenül elszívják az erőforrásokat. Ezért a Jitsumi Game Boostert úgy fejlesztettük ki, hogy minimális hatással legyen a rendszererőforrásokra. Hatékonyan fut a háttérben anélkül, hogy túlzott CPU-t vagy RAM-ot fogyasztana, így a játékélmény zökkenőmentes és zavartalan marad.

    A folyamatok prioritásának felfüggesztése vagy csökkentése

    A Jitsumi Game Booster könnyedén felfüggesztheti vagy csökkentheti a háttérfolyamatok prioritását játék közben. Ez segít optimalizálni a rendszererőforrásokat, és biztosítja, hogy játékai maximális figyelmet kapjanak a számítógéptől. Ez lehetővé teszi a számítógépe számára, hogy több CPU-teljesítményt és RAM-ot rendeljen a játékokhoz, ami gördülékenyebb játékmenetet és csökkentett késést eredményez. Ez a funkció különösen hasznos az erőforrás-igényes játékoknál, amelyek zökkenőmentes működéséhez jelentős rendszererőforrások szükségesek.

    Teljesítménynövelés

    A Jitsumi Game Booster számos teljesítménynövelési lehetőséget kínál, például a CPU magok leállítását, a Windows téma lecsökkentését és a nagy teljesítményű energiagazdálkodás engedélyezését a Windows rendszeren. Ezek a beállítások segíthetnek maximalizálni a rendszer teljesítményét a játékmenetek során.

    Túlhajtható GPU és vRam

    A Jitsumi Game Booster lehetővé teszi a vRAM és a GPU túlhajtását, lehetővé téve a grafikus kártya teljesítményének maximalizálását. A vRAM és a GPU órajelének növelésével magasabb képkockasebességet és gördülékenyebb játékmenetet érhet el. A Jitsumi Game Booster egyszerű és felhasználóbarát kezelőfelületet biztosít ezeknek a beállításoknak a módosításához, így jobban irányíthatja a játékélményt.

    Teljesítmény mérő

    A Jitsumi Game Booster egy Performance Monitor eszközzel érkezik, amely lehetővé teszi a különféle rendszerparaméterek és teljesítménymutatók nyomon követését játék közben. Valós idejű nyomon követést biztosít a CPU magjairól, a rendszer általános teljesítményéről, a RAM és a GPU használatáról, valamint a GPU hőmérsékletéről. Ez az információ segít abban, hogy játék közben tájékozódjon a rendszer teljesítményéről.

    Konfigurációk

    A Jitsumi Game Booster rugalmasságot és testreszabási lehetőségeket kínál a felhasználók számára. Azáltal, hogy a felhasználók módosíthatják a gyorsítótár mappáinak helyét, optimalizálhatják a tárhelyhasználatot, és hatékony hozzáférést biztosíthatnak a játékfájlokhoz. A háttérfolyamatok és felfüggesztett programok fekete- vagy engedélyezőlistára helyezésének lehetősége lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szabályozzák, mely alkalmazások futhatnak a háttérben játék közben.

    Automatizálás és játékfelismerés

    A Jitsumi Game Booster szinte minden funkcióhoz és játékfelismerési képességhez automatizálást kínál a játékélmény fokozása érdekében. A szoftver automatikusan észleli, amikor elindít egy játékot, és alkalmazza az adott játékhoz optimalizált beállításokat. Ez kiküszöböli a kézi beállítások szükségességét, és biztosítja, hogy játékai mindig a legjobb teljesítményt nyújtsák.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Eszközök
    Megjelenés dátuma: 2019-05-20
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek