Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Jitsumi's Game Booster

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1014130

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 2 875 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  AMD GPU/integrált grafikus kártya felhasználók számára:

  Jelenleg nem támogatjuk teljes mértékben az AMD GPU-it (Radeon) és az Intel integrált grafikus kártyáit. Az Nvidia GPU-val nem rendelkező laptopokkal vagy PC-vel rendelkező felhasználók figyelmét felhívjuk, hogy néhány funkció zárolva lesz. Hamarosan támogatni fogjuk mind az AMD, mind az integrált grafikus kártyákat. Ennek ellenére továbbra is választhatja a program megvásárlását. A nem támogatott funkciók zárolva lesznek.

  Rólunk

  Elhivatott fejlesztők szenvedélyes csapata vagyunk, akiket egy egyedülálló küldetés hajt: az alacsony specifikációjú PC-kben rejlő lehetőségek teljes kihasználása. Könyörtelen törekvésünk az, hogy javítsuk a játékot azok számára, akik nem rendelkeznek csúcskategóriás rendszerekkel, és teljesítménynövelő megoldásokat kínálunk minden játékos számára. Az izgalmas fejlesztések kiterjedt ütemtervével a láthatáron elhatároztuk, hogy újradefiniáljuk az alacsony specifikációjú játékélményt. Csatlakozz hozzánk ezen az úton, és szerezd be most a saját boosteredet, amellyel játékkalandjaidat új magasságokba emelheted!

  Funkciólista:

  - Nem használt memóriatisztító
  - Háttérfolyamatok menedzser
  - Levélszemét-eltávolító
  - Hajtáskarbantartó
  - Teljesítmény mérő
  - Funkciók automatizálása
  - Rendszer/meghajtó hibajavító
  - Hajtáskarbantartó
  - Kék fényszűrő
  - Nyissa meg a Windows Managert
  .. Továbbiak jönnek

  Ram Cleaner

  A Jitsumi Game Booster Ram Cleaner funkcióval rendelkezik, amely segít optimalizálni a rendszer teljesítményét azáltal, hogy megtisztítja a felesleges memóriahasználatot. A Ram Cleaner hatékonyan szabadít fel RAM-ot azáltal, hogy csökkenti a meglévő program memóriáját, és bezárja a játékhoz nem szükséges háttérfolyamatokat és alkalmazásokat, így a számítógép több erőforrást tud lefoglalni az éppen játszott játékhoz. A RAM-használat optimalizálásával a Jitsumi Game Booster gördülékenyebb játékmenetet és érzékenyebb játékélményt biztosít.

  Könnyűsúlyú

  A Jitsumi Game Booster büszke arra, hogy könnyű szoftver. Tisztában vagyunk vele, hogy a játékosok értékelik a teljesítményt, és nem akarják, hogy a további szoftverek szükségtelenül elszívják az erőforrásokat. Ezért a Jitsumi Game Boostert úgy fejlesztettük ki, hogy minimális hatással legyen a rendszererőforrásokra. Hatékonyan fut a háttérben anélkül, hogy túlzott CPU-t vagy RAM-ot fogyasztana, így a játékélmény zökkenőmentes és zavartalan marad.

  A folyamatok prioritásának felfüggesztése vagy csökkentése

  A Jitsumi Game Booster könnyedén felfüggesztheti vagy csökkentheti a háttérfolyamatok prioritását játék közben. Ez segít optimalizálni a rendszererőforrásokat, és biztosítja, hogy játékai maximális figyelmet kapjanak a számítógéptől. Ez lehetővé teszi a számítógépe számára, hogy több CPU-teljesítményt és RAM-ot rendeljen a játékokhoz, ami gördülékenyebb játékmenetet és csökkentett késést eredményez. Ez a funkció különösen hasznos az erőforrás-igényes játékoknál, amelyek zökkenőmentes működéséhez jelentős rendszererőforrások szükségesek.

  Teljesítménynövelés

  A Jitsumi Game Booster számos teljesítménynövelési lehetőséget kínál, például a CPU magok leállítását, a Windows téma lecsökkentését és a nagy teljesítményű energiagazdálkodás engedélyezését a Windows rendszeren. Ezek a beállítások segíthetnek maximalizálni a rendszer teljesítményét a játékmenetek során.

  Túlhajtható GPU és vRam

  A Jitsumi Game Booster lehetővé teszi a vRAM és a GPU túlhajtását, lehetővé téve a grafikus kártya teljesítményének maximalizálását. A vRAM és a GPU órajelének növelésével magasabb képkockasebességet és gördülékenyebb játékmenetet érhet el. A Jitsumi Game Booster egyszerű és felhasználóbarát kezelőfelületet biztosít ezeknek a beállításoknak a módosításához, így jobban irányíthatja a játékélményt.

  Teljesítmény mérő

  A Jitsumi Game Booster egy Performance Monitor eszközzel érkezik, amely lehetővé teszi a különféle rendszerparaméterek és teljesítménymutatók nyomon követését játék közben. Valós idejű nyomon követést biztosít a CPU magjairól, a rendszer általános teljesítményéről, a RAM és a GPU használatáról, valamint a GPU hőmérsékletéről. Ez az információ segít abban, hogy játék közben tájékozódjon a rendszer teljesítményéről.

  Konfigurációk

  A Jitsumi Game Booster rugalmasságot és testreszabási lehetőségeket kínál a felhasználók számára. Azáltal, hogy a felhasználók módosíthatják a gyorsítótár mappáinak helyét, optimalizálhatják a tárhelyhasználatot, és hatékony hozzáférést biztosíthatnak a játékfájlokhoz. A háttérfolyamatok és felfüggesztett programok fekete- vagy engedélyezőlistára helyezésének lehetősége lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szabályozzák, mely alkalmazások futhatnak a háttérben játék közben.

  Automatizálás és játékfelismerés

  A Jitsumi Game Booster szinte minden funkcióhoz és játékfelismerési képességhez automatizálást kínál a játékélmény fokozása érdekében. A szoftver automatikusan észleli, amikor elindít egy játékot, és alkalmazza az adott játékhoz optimalizált beállításokat. Ez kiküszöböli a kézi beállítások szükségességét, és biztosítja, hogy játékai mindig a legjobb teljesítményt nyújtsák.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Eszközök
  Megjelenés dátuma: 2019-05-20
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek