Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Joyroom S-CL020A12 USB-C - Lightning kábel 20W, 1.2m kék

    Kategória: Adatkábel

    Cikkszám: 6941237196408

    • 2 685 Ft
    • Elérhető: Több mint 5 darab
    • Külső raktáron - Várható szállítás: 4 - 2 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    Mostantól rövid időn belül feltöltheti iPhone-ját. A kábel akár 20 W teljesítményt biztosít, és támogatja a 20 W-os PD gyorstöltést. 
    Mindez azt jelenti, hogy okostelefonja pillanatok alatt üzembe helyezhető! A termék lehetővé teszi a fájlok egy szempillantás alatt történő átvitelét is. 
    Az akár 480 Mbps átviteli sebességnek köszönhetően nem kell túl sokat várnia, amíg az összes szükséges fénykép vagy videó a rendeltetési helyére kerül.

    Továbbfejlesztett kialakításának köszönhetően a kábel rendkívül tartós.
    A hajlítással, kopással és sérülésekkel szembeni ellenálló képességével tűnik ki, megerősített kábele pedig stabilabb, gyorsabb töltési élményt biztosít. 
    A termék tartósságát a kiváló minőségű nylon fonat fokozza. 
    A kábelen aranyozott csatlakozók is találhatók, amelyek kivételesen hosszú élettartammal rendelkeznek, valamint egy intelligens chip, amely megvédi a túlmelegedéstől.

    A kábel kompatibilis a legtöbb iPhone sorozattal. Segítségével könnyedén töltheti például az iPhone 13, 12 Pro, X, 8 Plus és még sok más készüléket.
    Az AirPod-okkal és a régebbi iPad modellekkel is jól működik. Ne féljen a kompatibilitási problémáktól vagy a felugró ablakoktól!
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek