Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    JoyRoom SA26-AC36 USB-A apa - USB-C apa 2.0 Adat és töltőkábel - Fekete (1m)

    Kategória: Adatkábel

    Cikkszám: SA26-AC6

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    A JoyRoom SA26-AC36 kábel segítségével gyorsan feltöltheti eszközeit. Akár 100W-os kimenő teljesítményt kínál, amely lehetővé teszi, hogy a kiválasztott készüléket nagyon rövid idő alatt feltöltse. Támogatja az akár 480Mbps sebességű fájlátvitelt is. Ami megkülönbözteti, az a tartós felépítése és a sérülésekkel szembeni ellenálló képessége.

    Gyors töltés

    Nincs több várakozás, amíg eszközei készen állnak a használatra. Ez a kábel gyors töltést tesz lehetővé akár 100W-os kimeneti teljesítménnyel, ami azt jelenti, hogy nagyon rövid időn belül fel tudja tölteni telefonját vagy táblagépét. Intelligens chippel is rendelkezik, amely automatikusan beállítja a feszültséget és az áramerősséget, megfelelő szinten tartja a hőmérsékletet és megóvja a csatlakoztatott eszközök akkumulátorait a sérülésektől.

    Gyors adatátvitel

    A JoyRoom SA26-AC36 nemcsak hatékony töltést, hanem gyors fájlátvitelt is kínál. A kábel akár 480Mb/s adatátviteli sebességet biztosít, lehetővé téve az összes lényeges fénykép, videó, zene vagy dokumentum gyors másolását.

    Tartós konstrukció

    Nem kell aggódni amiatt, hogy a kábel gyorsan megsérülne, és ki kellene cserélni. Az SA26-AC36 kábel rendkívül strapabíró, és hosszú élettartamot biztosít. A kiváló minőségű anyagból készült tartós PVC kábelköpeny védi a kábelt a töréstől, szakadástól és egyéb sérülésektől.

    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek