Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  JumpJet Rex

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 329460

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 700 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  Retro Platformer Flare
  A JumpJet Rex gyönyörű, kézzel rajzolt 16 bites grafikát és klasszikus chiptune zenét tartalmaz, amely a 90-es évek elejének kétdimenziós dicsőségeibe viszi vissza a dino szerelmeseit.

  Titkok és gyűjtemények
  A Galaxisban elrejtett tárgyak tucatjaival és számos felfedezésre váró titkos területtel a JumpJet Rex rengeteg tennivalót kínál a házban élő kincsvadászoknak!

  Újrajátszhatóság
  Egy időkihívás csavarral a játékosok minden pályát többször is újrajátszhatnak, hogy bizonyítsák platformképességüket. Töltse le a szellemeket, hogy versenyezzen a világ legjobb játékosai ellen, vagy versenyezzen közvetlenül barátaival, hogy megtudja, ki tehet közzé a legjobb időket!

  Killer Old School játékmenet
  Emlékszel arra, amikor a platformerek annyira kemények voltak, hogy az emberek megsértették a kezüket, de csodálatosan érezték magukat, miután túlléptek egy szintet? Éld át újra ezeket a pillanatokat a JumpJet Rex megerőltető platform kihívásaival és retró főnökharcaival.

  Együttműködési mód
  Az összes dínófaj megmentése egy óriási aszteroida elől, amely a Földön hordja alá, meglehetősen nehéz feladat egy apró karú T-Rex számára, így a játékosok összefoghatnak egy barátjukkal, hogy megbirkózzanak a kihívásokkal. A csapattársaknak össze kell hangolniuk erőfeszítéseiket a tömeges elpusztulás elkerülése érdekében.

  Testreszabás és frissítések
  Nincs két egyforma T-Rex, és a rajongók személyre szabhatják karakterüket és felfrissíthetik megjelenésüket az utazásuk során összegyűjtött zsákmány segítségével.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland Versenyzés Indie Akció
  Megjelenés dátuma: 2015-04-21
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a JumpJet Rex termékhez

  Hasonló termékek