Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  JVC HA-FX22W Bluetooth Headset - Fekete

  Kategória: Fülhallgató

  Cikkszám: HA-FX22W-B

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  A JVC HA-FX22W egy erőteljes hangzással rendelkező fülhallgató. Bluetooth kapcsolatának, beépített mikrofonjának köszönhetően kiváló minőség zenehallgatást és kéz nélküli telefonálást biztosít. A 3 gombos távvezérlő a legtöbb okostelefonnal kompatibilis. A beépített lítium polimer akkumulátor, akár 6,5 órán keresztül biztosítja a zenehallgatást. A fülhallgató biztonságosan és kényelmesen illeszkedik az egyedi tervezésű, puha légpárnának köszönhetően, így nem kell attól félni, hogy kiesik a füléből. Viselése szinte észrevehetetlen, hiszen mindösszesen 13 gramm a súlya.

  Bluetooth audio Streaming. Vezeték nélküli zene.

  A HA-FX22W-t A2DP, AVRCP, HFP és HSP Bluetooth profillal és V 5.0 Class 2 Bluetooth verzióval látták el. Kompatibilis minden okostelefonnal és Bluetooth kapcsolattal rendelkező eszközzel. Kiváló minőségű zeneátvitelt és telefon kihangosítást tesz lehetővé.

  Hosszú lejátszási idő

  A fülhallgató vezérlőjébe Lítium Polimer akkumulátort építettek, ami akár 6,5 óra zenehallgatást tesz lehetővé egy feltöltéssel. A töltőkábel a csomag tartozéka.

  3 gombos távirányító és mikrofon

  A háromgombos távvezérlővel alap funkciókat irányíthatunk a telefonról mint hangerő, számléptetés. A legtöbb okostelefonnal kompatibilis.
  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a JVC HA-FX22W Bluetooth Headset - Fekete termékhez

  Hasonló termékek