Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    JVC HA-FX22W Bluetooth Headset - Fekete

    Kategória: Fülhallgató

    Cikkszám: HA-FX22W-B

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    A JVC HA-FX22W egy erőteljes hangzással rendelkező fülhallgató. Bluetooth kapcsolatának, beépített mikrofonjának köszönhetően kiváló minőség zenehallgatást és kéz nélküli telefonálást biztosít. A 3 gombos távvezérlő a legtöbb okostelefonnal kompatibilis. A beépített lítium polimer akkumulátor, akár 6,5 órán keresztül biztosítja a zenehallgatást. A fülhallgató biztonságosan és kényelmesen illeszkedik az egyedi tervezésű, puha légpárnának köszönhetően, így nem kell attól félni, hogy kiesik a füléből. Viselése szinte észrevehetetlen, hiszen mindösszesen 13 gramm a súlya.

    Bluetooth audio Streaming. Vezeték nélküli zene.

    A HA-FX22W-t A2DP, AVRCP, HFP és HSP Bluetooth profillal és V 5.0 Class 2 Bluetooth verzióval látták el. Kompatibilis minden okostelefonnal és Bluetooth kapcsolattal rendelkező eszközzel. Kiváló minőségű zeneátvitelt és telefon kihangosítást tesz lehetővé.

    Hosszú lejátszási idő

    A fülhallgató vezérlőjébe Lítium Polimer akkumulátort építettek, ami akár 6,5 óra zenehallgatást tesz lehetővé egy feltöltéssel. A töltőkábel a csomag tartozéka.

    3 gombos távirányító és mikrofon

    A háromgombos távvezérlővel alap funkciókat irányíthatunk a telefonról mint hangerő, számléptetés. A legtöbb okostelefonnal kompatibilis.
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek