Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Kereszthornyú bit PH 1 Wiha 7041T T-Bit PH1 x 50 mm Molibdén-vanádium-acél Edzett 5 db

  Kategória: Csavarhúzófejek

  Cikkszám: 41637

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek


  Csavarkészlet T-bit 50 mm

  A színes rétegnek köszönhetően sötétben, UV-fény mellett is könnyű megtalálni

  Ez a szöveg gépi fordítással készült.

  Eddig nem volt egyértelmű, hogy mely bitek melyik alkalmazásra alkalmasak. A Wiha véget vet a használt gép, a csavarozási folyamat és a különféle bitek széles választéka közötti összetettségnek. A Wiha forradalmi botkoncepciójának köszönhetően csak a csavar alakja döntő a megfelelő darab kiválasztásában. A T-bit ideális T-alakú csavarok csavarozásához, 90 ° -os szöggel a menet és a csavarfej között. A szabadalmaztatott, kibővített torziós zónának köszönhetően a fúrófej ütő- és ütőkulcsokra is alkalmas, és 120-szor hosszabb élettartamú, mint a Wiha standard bitei. Ezenkívül a színes bitek gyorsan és egyszerűen megtalálhatók, és a színes köpenynek köszönhetően sötétben, UV-fény mellett is könnyen megtalálhatók. Ez azt jelenti, hogy csökkent az elveszített bitszám és csökkenthetők az új vásárlások költségei.
  Anwendung:T-alakú csavarok csavarozására alkalmas. Ütés- és ütőkulccsal is használható.

  Ez a szöveg gépi fordítással készült.

  Műszaki adatok: Anyag: Molibdén-vanádium-acél · Anyagjellemző: Edzett · Elhajtás: Kereszthornyú Phillips · Meghajtás (csavarhúzó): 1/4" · Méret: PH 1 · Méret, hossz: 50 mm · Termék típus: Kereszthornyú bit · További műszaki adatok: T-bit koncepció

  Szállítás tartalma: 5 db dobozban
  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Kereszthornyú bit PH 1 Wiha 7041T T-Bit PH1 x 50 mm Molibdén-vanádium-acél Edzett 5 db termékhez

  Hasonló termékek