Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Kingston USB-Stick IronKey Vault - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) - 256 GB - Blue

  Kategória: Pendrive

  Cikkszám: IKVP50/256GB

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  Hardveresen titkosított USB-meghajtó az adatvédelemért

  Védje fontos adatait FIPS 197 tanúsítvánnyal rendelkező XTS-AES 256 bites titkosítással. Beépített védelem a BadUSB, Brute Force támadások ellen.


  Több jelszavas opció az adatvisszaállításhoz

  Admin, felhasználói és egyszeri helyreállítási jelszavak engedélyezése. Az admin visszaállíthatja a felhasználói jelszót, és létrehozhat egy egyszeri helyreállítási jelszót a felhasználó adatokhoz való hozzáférésének visszaállításához. A Brute Force támadás elleni védelem 10 egymás utáni érvénytelen jelszó megadása esetén kizárja a felhasználói vagy az egyszeri helyreállítási jelszavakat, és titkosítja a meghajtót, ha az Admin jelszót 10 alkalommal egymás után helytelenül adják meg.


  Új jelszavas mód

  Válasszon az összetett vagy a jelszavas jelszó mód között. A jelszókifejezés lehet numerikus PIN-kód, szóközöket tartalmazó mondat, szavak listája vagy akár dalszöveg - 10-től 64 karakterig terjedő hosszúságú.


  Kettős csak-olvasható (írásvédett) beállítások

  Kerülje el a rosszindulatú szoftverek támadásait az Admin által a Felhasználó számára beállított kényszerített Csak-olvasható móddal vagy az Admin vagy a Felhasználó által beállított munkamenet-alapú Csak-olvasható móddal.


  Meghajtók helyi kezelése kis- és középvállalkozások számára

  Az Admin szerepkör segítségével helyileg kezelheti az alkalmazottak felhasználói és egyszeri helyreállítási jelszavait, helyreállíthatja a zárolt meghajtók adathozzáférését, és megfelelhet a törvényeknek és előírásoknak, ha törvényszéki vizsgálatra van szükség.


  További biztonsági funkciók

  Csökkentse a sikertelen bejelentkezési kísérleteket és a frusztrációt a "szem" gomb engedélyezésével a beírt jelszó megtekintéséhez. Virtuális billentyűzet használata a jelszó bevitelének a keyloggerek és képernyőnaplózók elleni védelmére.
  Egyéb tulajdonságok
  Kapacitás: 256 GB
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Tisztelt Vásárlónk!

  Fizetésnél ingyenes adattörlő kódot biztosítunk Önnek, amelyet a "rendeléseim" menüpontból érhet el sikeres átvétel után: https://www.xupe.hu/fiok/rendelesek.
  Futárszolgálattól függően az átvétel visszaigazolása több időt is igénybe vehet.

  A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

  További információk
  a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:
  https://nmhh.hu/veglegestorles

  Hasonló termékek