Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Klein Toys Bosch konyhaszett (92953)

    Kategória: Játékkonyhák

    Cikkszám: 92953

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Tulajdonságok:

    A főzés egy olyan konyhatechnológiai hőközlési művelet, melynek során az előkészített nyersanyagot valamilyen folyadékban (víz, tej, csontlé, húslé, bor stb.) vagy gőzben forráspontig hevített folyadékban, hosszan tartó hő hatásának tesszük ki, mely folyamat a nyersanyagok puhulását eredményezi. A Harvard Egyetem kutatói szerint a főzés mintegy fél millió évvel ezelőtt vált elterjedtté az ételek elkészítésénél. Ehhez a folyamathoz szükségünk lesz egy játék konyhára is! Ne csüggedj ha nincsen még, hiszen ez a Bosch konyhaszett számos kiegészítővel pont Neked találták ki a Klein Toys tervezői. Ebben a szettben rengeteg mindent megtalálsz mint pl.: tányérok, evőeszközök, edények, csészék és még sok-sok más hasznos dolog.
    Jellemzők:

      • Mérete: 95 cm magas

      • Anyaga: műanyag

    • A termék hangot ad ki, amihez 4db R03-as elem szükséges. Ezek az elemek nem részei a szettnek a de a webshopunkban nagyon kedvezményes áron juthat hozzájuk.. 

    Származási hely: Németország
    Neme Lányok számára
    Korosztály 3 éves kortól
    Egyéb tulajdonságok
    Anyag: Műanyag
    Terméktípus: Konyha
    Életkor: 3 év
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Klein Toys Bosch konyhaszett (92953) termékhez

    Hasonló termékek