Soha nem tapasztalt Illatos, omlós szaftos ételekkel akarja elkápráztatni szeretteit ? A kulcs : Sous Vide ( ejtsd szuvid ) főzés: Egy egyszerű és pontos reprodukálható főzési módszer, sokáig csak a top Shéfek titkos tudományának vélték és kizárólag Michelin csillagos éttermekben használták. A még ízletesebb és egészségesebb főzési rendszer lényege, hogy a ételt vákuum alatt sosu vide főző tasakba zárva -ételtől függően - rövidebb - hosszabb ideig "alacsony" hőmérsékletű cirkulált vízbe helyezve, az étel tökéletesen megfő. Csomagból kibontást követően igény szerint átsüthető. A vákuum csomagolásnak köszönhetően az étel megtartja az értékes összetevőit, hihetetlenül szaftos és omlós állagot biztosítva az ételnek. A sou vide által főzött ételt lehűtés követőn akár 15 napig tárolható a hűtőszekrényben ezzel biztosítható, hogy akár előzetesen előkészíthetőek legyenek az élelmiszerek.
Modern eloxált dizájn, digitális beállítási és pontos hőtartás jellemzi
Praktikus eszköze lehet bármely modern konyhának
Az egyik legegyszerűbben használható főző eszköz, az otthoni nagyobb főzési igények kielégítésére