Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    LAMAX Sphere2 Mini Bluetooth hangszóró fekete (LMXSP2MINI)

    Kategória: Bluetooth hangszóró

    Cikkszám: LMXSP2MINI

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Garancia: 24 Hónap Vásárlás helyszíne Saját szerviz Megj.: A legkisebb vezeték nélküli hangszóró, 5 W teljesítmény, súly 71 g, akár 15 órás üzemidő, Bluetooth 5.1, 10 méteres hatótávolság, BeatBass®, TWS funkció egy második hangszóró csatlakoztatásához, alumínium készülékház, MP3 lejátszás MicroSD kártyáról. Kialakítás: Akkumulátoros, hordozható Típus: Bluetooth hangszóró Kapcsolódási technológia: Vezeték nélküli Bluetooth: Van Alap szín: Fekete Frekvencia tartomány: 150 - 20000 Hz Teljesítmény: 5.0000000 Mikrofon: Van Hangszóró átmérő: 40.0000000 Bluetooth: 5.1 Üzemidő: 15.0000000 Kapacitás: 400.0000000 Feltöltési idő: 1.5000000 Bluetooth hatótávolság: 10.0000000 Súly: 71.0000000 Magasság (max.): 46.0000000 Szélesség (max.): 48.0000000 Mélység (max.): 46.0000000 LAMAX Sphere2 Mini - Meglepő hang ilyen kis testben

    Olyan hangszórót szeretnél, amelyet könnyen zsebre rakhatsz, remekül játszik és az egyik legkisebb a piacon? Jó címen jársz. A LAMAX Sphere2 Mini súlya csak 71 gramm, aminek köszönhetően ideális jelölt a csoportos kirándulásokhoz. Hallgass bele a szuper hangzásba, amely a hangszóró miniatűr méretei ellenére sem nélkülözi a tisztességes basszust, és hallgasd nyugodtan akár egész nap. Az egyetlen feltöltés kínálat akár 15 óra üzemidővel ez semmilyen gondot nem jelent. A Bluetooth 5.1-nek köszönhetően a számok vezeték nélkül, akár 10 méteres távolságba is csúcsminőségben jutnak el hozzád.

    Átrajzolja a pontossági korlátait

    A LAMAX Sphere2 Mini teste a mennyezetig tele van hanggal. A zsebben hordozható hangszóróba 5 W teljesítményt sikerült becsempésznünk, amit el sem akarsz majd hinni, amikor először majd hallgatod. BeatBass® technológiánk segítségével a számaid akkor is tiszták maradnak, amikor maximálisra növeled a hangerőt. Egyszerűen ne is keress tovább semmi mást, ami ilyen kicsi és ilyen jól szól. A TWS támogatásának köszönhetően egy második hangszórót is csatlakoztathatsz, luxus színvonalú sztereót létrehozva vele, amely ideális kint a szabadban a haverokkal, vagy filmnézéshez a laptopon.


    Nem hagy csendben. Sehol

    Ez a hangszóró mindent át akar élni veled. Rakd zsebre, hordoz akasztófülön vagy dobd a hátizsákodba, szórakozz egyedül vagy a haverokkal, bárhol is légy. Ideje grillezni, piknikezni, pár szám a telefonról? A 15 órás üzemidővel semmilyen használat nem jelent problémát. Ha fontos számodra a gear kinézete is, egészen biztosan nem fog szégyenkezni a fekete színű formatervezett alumínium készülékház miatt.

    Csatlakoztathatóság az első helyen

    Párosíts és indulj - a Bluetooth 5.1-nek köszönhetően nem kell sem a kábelekkel, sem az áramkimaradásokkal foglalkoznod. Az egyes számok smooth és szuper minőségűek lesznek, még akkor is, ha éppen elugrassz a grillhez. A 10 méteres hatótávolság szabadságot ad. Telefon nélkül is játszhatsz - elég mindössze behelyezni egy MicroSD kártyát, és máris áramolni kezdenek a dalok. Kényelmed érdekében a LAMAX Sphere2 Mini-t mikrofonnal is felszereltük, így telefonálhatsz is a segítségével.

    Tulajdonságok

    5 W teljesítmény mini készülékházban
    A sokkal nagyobb hangszóróktól elvárt hangzást ilyen kompakt kiszerelésbe sikerült összecsomagolnunk. Az 5 W teljesítménnyel jól behangosítja a környezetét.

    Intelligens hordozhatóság
    A mindössze 71 gramm súlyú és zsebre tehető Sphere2 Mini kiváló választás mind a kirándulásokhoz, mind a non-stop hordozáshoz. Akkor is értékelni fogod, ha fel akarja erősíteni a beateket, miközben számítógépen dolgozol, vagy videókat nézel a mobilodon a haverokkal. A praktikus akasztófül sem hiányozhat.

    Akár 15 óra üzemidő
    Egy feltöltéssel akár 15 óra üzemidő (50% hangerő mellett) A minőségi, 400 mAh kapacitású akku nem hagy cserben, ha nincs a közelben elektromos hálózat. A teljes feltöltés másfél órát vesz igénybe.


    Megbízható Bluetooth 5.1
    Csatlakoztasd a telefonodat, számítógépedet és egyéb adatforrásait kényelmesen, Bluetooth 5.1 segítségével. A kifinomult technológia garantálja, hogy a számaid vezeték nélkül is megőrzik az összes részletet.


    Finomra hangolt BeatBass® hangzás
    Mély, közép és magas hangok, minden tökéletesen passzol egymáshoz. BeatBass® technológiánk gondoskodik a határtalan élvezetet kínáló hangzásról.

    2 hangszóró csatlakoztatása a True Wireless Stereo segítségével
    Még több zenét szeretnél? Csatlakoztass egy második hangszórót is, és sokszorozd meg a teljesítményt. A TWS funkciónak köszönhetően azonnal megteheted, és semmilyen késlekedést nem tapasztalsz majd.

    Alumínium készülékház
    Fontos a megjelenés. Ezért készítettük a hangszórót prémium alumíniumból. A fekete szín miatt alig feltűnő, ám stílusos, és bárhova leteheted.

    Lejátszás MicroSD kártyáról
    A hangszórót külön MP3 lejátszóvá alakíthatod, amelyhez még telefon sem kell. Csak pattintsd bele a MicroSD kártyát, és indulhat is a buli.

    Mikrofon telefonáláshoz
    Kényelmesen és kezeidet szabadon hagyva kezeld a hívásaidat. Külön értékelni fogod a beépített mikrofont, amikor nem akarod majd a telefont a füledénél tartani.

    Hangszóró vezérlés
    A három egyszerű gomb lehetővé teszi számodra a dalok közötti kényelmes léptetést, a hangerő beállítását vagy a hangszóró bekapcsolását.

    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a LAMAX Sphere2 Mini Bluetooth hangszóró fekete (LMXSP2MINI) termékhez

    Hasonló termékek