Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Last Day of Rome

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1015090

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 4 160 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  • Elérhető: Több mint 5 darab
  Megosztás

  Top termékek

  A Római Birodalom sokáig leigázza és megragad mindent, ami az útjába kerül. A beképzelt és hataloméhes rómaiak soha nem találkoztak méltó riválisokkal útjuk során, amíg el nem jutottak a barbárok földjére. A betolakodók nem tűrnek el semmit, csak a teljes engedelmességet, rabszolgaságba viszik embertársainkat, elveszik azokat a földeket, amelyeket verejtékkel és vérrel hódítottunk meg. Ez elég! Eljött az idő, hogy megmutassuk, mire vagyunk képesek! Fogjunk fegyvert, testvéreim, és együtt sikerül szétzúznunk a telhetetlen Római Birodalmat!  Róma utolsó napja egy új szó a történelmi stratégiák világában, amely lehetővé teszi, hogy megismételje a nagy harcosok bravúrjait a Kr.u. 2. századtól kezdve. Érj el még nagyobb magasságokat azáltal, hogy különböző törzseket egyesítenek ugyanazon zászló alatt! Legyen szó diplomáciáról vagy brutális erőszakról – csak rajtad múlik, hogyan vezeted népedet világhírnévre és elismerésre!

  Az egyedülálló harcrendszer elmeríti Önt a nem az életért, hanem a halálért folytatott harc légkörébe. 8 frakció közül választhat, amelyek mindegyikének saját gyalogsága, lovassága és íjásza van. Az egyes frakciók egységkombinációi egyediek, ezért gondold át a stratégiádat a legapróbb részletekig, és próbálj végigmenni a háború ösvényén, sok törzsért játszva!


  Érje el a baráti nemzetek elismerését, kössön fegyverszünetet és kössön szövetségeket, hozzon erős hadsereget Rómába, hogy légióik félve meneküljenek!

  Építsen minél több épületet a fővárosban, ezzel biztosítva népének fejlődését és jólétét, majd folytassa a meghódított területek gazdagítását. Több mint 230 régió áll meghódításra!

  Állj bosszút a szívtelen rómaiakon, és bizonyítsd be, hogy néped nem barbár, hanem büszke nemzet!
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Indie Stratégia
  Megjelenés dátuma: 2019-09-06
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Last Day of Rome termékhez

  Hasonló termékek