Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    LEGO City - Vadvilági mentő terepjáró

    Kategória: Építőkockák

    Cikkszám: 60301

    • 27 290 Ft
      Nettó ár: 21 488 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás: 4 - 9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    A gyermekek hétköznapi hősökké válhatnak ezzel a LEGO City Vadvilági mentő terepjáró (60301) játékkészlettel, ami tartalmaz egy állatmentő csapatot, köztük a LEGO City Kalandok TV sorozat hősét, Jessica Sharpe-ot, valamint egy oroszlánt, egy oroszlánkölyköt és egy kígyót a tojásával. A folyó, a játék vízi robogó és a 4x4-es előkészíti a terepet az izgalmas, vadvilági mentőkalandokra.

    Szórakozás az egész családnak
    A LEGO készletek órákig tartó szórakozást nyújtanak gyermekeknek, barátoknak és családoknak egyaránt. Mindegyik készlethez tartozik egy egyszerű építési útmutató és egy kezdőkocka elem, amelyek segítenek a fiataloknak a kezdésben. A 4 éves kortól ajánlott készletek továbbá Instructions PLUS-t is tartalmaznak – ami a LEGO Építési útmutatók alkalmazás része. Ez az interaktív építési útmutató közelítő és forgó képmegjelenítő eszközökkel van ellátva, így a LEGO építés valóban gyerekjáték lesz.

    A LEGO City lenyűgöző világa
    A LEGO City Vadvilági készletek egyenesen az akció középebe repítik a gyermekeket, hiszen ikonikus állatok, valósághű helyszínek, klassz járművek és inspiráló szereplők bátorítják őket a valós élethelyzeteken alapuló, fantáziadús szerepjátékra.
    Egyéb tulajdonságok
    Darabszám: 157 db
    Ajánlott: Fiúk
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek