Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  LG B1 OLED55B13LA 55" 4K Smart OLED TV

  Kategória: Televízió

  Cikkszám: OLED55B13LA

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  Tulajdonságok:

  Szórakozás új megvilágításban a 'SELF-LIT' Pixelekkel!
  Az LG OLED TV-t öröm nézni. Az önállóan világító 'SELF-LIT' képpontok a valóban lenyűgöző képminőséget és a design rengeteg új lehetőségét biztosítják Önnek, amelyhez a legújabb csúcstechnológiák társulnak, hogy részese lehessen a soha nem látott csodának. Minden, amit imádni lehet a TV-ben – minden szempontból továbbfejlesztve.
  Miért nem hasonlítható semmihez sem az OLED?
  A válasz az önállóan világító 'SELF-LIT' képpontokban keresendő. Az önállóan világító kijelzőtechnológia miatt lesz teljesen más a nézői élmény. Ellentétben a LED TV-kel, amelyek esetén a szükséges külön háttérvilágítás szab korlátot, az LG OLED TV-k rendkívül élethű képet és egyedi kialakítást biztosítanak.
  Önállóan világító 'SELF-LIT' Pixelek.
  100 millió ok, amiért imádjuk az OLED-et. Amikor a képminőségről beszélünk, az OLED könnyűszerrel maga mögött hagyja a LED-et. Ez azért van, mert az OLED több millió önállóan világító 'SELF-LIT' képpontot tartalmaz, melyek képesek a tökéletes fekete és pontos színek megjelenitésrére. Az eredmény a semmihez sem fogható tévénézés élménye.
  Végtelen kontraszt. Az OLED lepipálja a LED-et.
  Leegyszerűsítve, az OLED több millió önállóan világító 'SELF-LIT' képpontot tartalmaz, amelyek egyesével ki- és be kapcsolhatók, ezzel biztosítva a tökéletes fekete és a végtelen kontrasztra megjelenítését. A fekete jobb, mint a mini-LED és a LED TV-k esetén. Egyszóval nem számít, hogy hány ezer háttérvilágítással rendelkeznek, a LED TV-k mindig OLED árnyékában maradnak csupán.
  100% színhűség. Az OLED-del megelevenednek a színek.
  Az Intertek nevű világméretű teszt ügynökség megerősítette, hogy az LG OLED kijelzők 100% színhűségre képesek. Ez azt jelenti, hogy a képernyőn látható színek szorosan egyeznek az eredeti kép színeivel. Így mindent úgy láthat, ahogy azt az alkotók megálmodták.
  LG OLED TV. Látvány, amelyet máshol nem talál.
  Ha olyan TV-re vágyik, amely semmi máshoz sem hasonlítható, akkor nem kell tovább keresnie. Az LG OLED TV egyszerre egy igazi műalkotás, egy nagyképernyős mozi, egy átjáró a játékok világába és egy helyjegy a legnagyobb sportesemények első sorába. Minden, amit egy TV-től szeretne.
  OLED Design. Hihetetlen formák az innovációnak köszönhetően.
  Az LG OLED TV-k újraértelmezik azt, hogy egy TV-nek hogyan is kell kinéznie. Hihetetlenül vékony kialakításuktól eláll a lélegzete -tökéletesen kiegészítik otthona berendezését.
  Galéria állvány. Mindenhol megállja a helyét.
  A festői műalkotásoknak már nem csak a falon lehet a helye. A galéria állvánnyal szabadon elhelyezheti a TV-t a nyílt tér bármely pontján, ezzel mint egy galériává változtatva otthonát.
  OLED Mozi. És a „Legjobb kép” díj nyertese...
  A rendkívül éles képével az LG OLED TV minden tévézés alkalmával olyan teljesítményt nyújt, hogy azzal díjat érdemelne. Ráadásul a tökéletes feketével és a 100%-os színhűséggel a filmeket épp olyannak láthatja, amilyennek azokat elképzelték.
  Szórakozás. Minden kedvence egy helyen.
  Hozzáférhet az Apple TV, Netflix, az HBO Go és egyéb tartalom szolgáltatáshoz. Válasszon a legújabb filmek, sorozatok és dokumentumfilmek közül – mindezt egy helyen. *Netflix internetes közvetítési előfizetés szükséges. **Az Apple, az Apple logó és az Apple TV az Apple Inc. az Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegyei. ***Apple TV+ előfizetés szükséges. ****A támogatott szolgáltatások országonként eltérhetnek.
  Dolby Vision IQ és Dolby Atmos. A tévézés élményének újratervezése.
  A Dolby Vision IQ intelligensen állítja a képernyő beállításait a tartalom műfajának és a környezeti fényviszonyoknak megfelelően, miközben a Dolby Atmos többdimenziós, térhatású hangot biztosít – ez a kombináció lélegzetelállítóan mozi hatású élményt kínál Önnek!
  FILMMAKER MODE™. Életre kel a rendezők elképzelése.
  A FILMMAKER MODE™ kikapcsolja a mozgások elsimítását és az egyéb videofeldolgozási eljárásokat, megőrizve az eredeti képarányt, színeket és képkockasebességet. Pontosan visszaadja a rendezők eredeti elképzeléseit, ezért ugyanúgy élvezheti a filmet, mint ahogy azt a készítői elgondolták.
  HDR 10 Pro. Élvezzen ki minden egyes részletet!
  Az LG saját dinamikus színtartomány-technológiája, a HDR 10 Pro finomhangolja a fényerőt a színek javításása érdekében, felfed minden apró részletet, és élethűen éles képeket biztosít minden alkalommal – Sőt, még a normál HDR tartalmakat is intenzívebbé teszi. Most már az összes kedvenc filmjét és műsorát élénkebb és teltebb színekkel nézheti, az elejétől a végéig.
  OLED Gaming. Megnyeri a versenyt.
  Az LG OLED TV gyors válaszidejével és a legújabb játékfunkcióival átveheti a vezetést a játékban, és gördülékenyebb játékélményt nyújt Önnek. Ez az IDEÁLIS TV a játékkonfigurációjához.
  Partneri kapcsolat a játékipar piacvezető szereplőivel. A legyőzhetetlen kombináció.
  Az LG továbbra is együtt dolgozik piacvezető vállalatokkal azért, hogy a lehető legjobb játékélményt nyújthassa. Partneri kapcsolatot ápolunk az NVIDIA és az AMD vállalatokkal, így az LG OLED az egyetlen TV, amely tanúsítottan kompatibilis a G-SYNC és az AMD FreeSync™ Premium technológiákkal. Az AMD FreeSync technológiát is támogatjuk. Ráadásul egyesítettük erőinket az Xbox-szal, és az Xbox Series X konzol hivatalos TV-partnereivé váltunk, hogy a következő generációs játékok minden lehetőségét kiaknázhassuk. Ha mindehhez hozzávesszük az OLED lebilincselő képminőségét és az ultragyors válaszidőket, a lehető legjobb játékélmény minden alkalommal garantált.
  A legújabb játékspecifikációk. Játsszon a legmagasabb szinten!
  Az LG OLED TV-k 1 ms-os válaszidőre képesek, miközben a VRR, az ALLM és az eARC technológiák támogatása is megvalósul a legújabb HDMI 2.1 specifikációk segítségével. Ezek a legújabb funkciók lehetővé teszik a gyorsan mozgó tartalmak nagyobb felbontású megjelenítését és az akadozásmentes, szinkronizált grafikát, amely által sokkal élethűbb élményben lehet része, miközben a győzelmi esélyei is nőnek.
  Játékoptimalizáló (Game Optimizer). Soha nem látott szintű vezérlés.
  A Game Optimizer segítségével a játék minden beállítása egy helyen érhető el. Automatikusan állítja a képet, valamint optimalizálja a grafikát és a láthatóságot, így élvezetesebb játékélményt nyújt, függetlenül attól, milyen játékkal játszik.. Az NVIDIA G-SYNC és az AMD FreeSync technológiákat egyszerre is be lehet kapcsolni, így minden játék élesebben és zökkenőmentesebben fut, kevesebb késéssel, akadozással és szakadozással.
  OLED Sport. TV egy másik ligából.
  Az LG OLED TV-n minden sporteseményt a maga teljességében mutat meg. A gyors jelentek, a folyamatos mozgások úgy jelennek meg, hogy attól eláll a lélegzete – az élmény olyan, mintha az első sorból nézné a legjobb mérkőzéseket.
  OLED Motion Pro. Még sosem látott ehhez hasonló mozgást.
  A továbbfejlesztett mozgáskezelő technológia csökkenti a gyors mozgásokból eredő elmosódást, így a folyamatosabb cselekmény és az élesebb kép gondoskodik a nézői élményről. Minden mérkőzés esetén tanúja lehet a gyors és finom részleteknek, még a gyors sportok esetén is.
  Sportriasztás. Ne mulassza el kedvenc csapata mérkőzéseit!
  A Sportriasztás értesítéseket küld a meccsek előtt, közben és után. Nem kell többé aggódnia amiatt, hogy lemarad kedvenc csapatainak nagy meccseiről, még akkor sem, ha éppen más tartalmakat néz.
  Bluetooth térhatású hangzásra kész. A rendezett otthon előnye.
  Könnyedén csatlakoztathatja a Bluetooth-hangszórókat a TV-hez a valóban vezeték nélküli hangélményért. Minden hang gazdagabbnak és élethűbbnek hat, így képes arra, hogy egésszen a nappalijába hozza a nagy meccs hangulatát.
  Alpha7 4. generációs AI 4K processzor. Egy igazi intelligens központ.
  Az LG OLED TV B1 magját az Alpha7 4. generációs AI 4K processzor képezi. Ez az eget rengető chip mélytanulási algoritmusokat használ a tartalmak elemzéséhez és optimalizálásához. A kép és hang minden finombeállítása automatikusan megtörténik, így minden, amit néz, lenyűgöző élményt nyújt.
  AI Picture. Így néz ki a profi.
  AA több mint egymillió vizuális adatpontból felépülő, hatalmas adatbázis segítségével a mélytanulási algoritmus felismeri a tartalmat, eltávolítja a zajt, illetve optimalizálja a képminőséget.
  AI Sound. Hang profi szintre emelve.
  Több mint 17 millió hangadatpontból tanulva a processzor beazonosítja a hangokat, az effekteket és a frekvenciákat, így műfaj alapján optimalizálni tudja a hangot a még inkább magával ragadó élmény érdekében.
  LG OLED. Nekünk számít a nagyobb kép.
  Az LG OLED TV-k biztonságosabbak a LED TV-knél Ön és a környezet számára egyaránt. Mivel a mi TV-ink, önállóan világító képpontokat használnak, ezért jobban kímélik a szemet, amikor hosszabb ideig nézi őket. Az LG OLED panelek szintén elismerten környezetbarátak, mivel kisebb a veszélyes kibocsátások kockázata.
  Szemkímélő kijelző. A TV, amely biztonságosabb a szemnek.
  Az LG OLED tanúsítottan vibrálásmentes, és alacsony kékfény-kibocsátású kijelzővel rendelkezik, amely nem jelent fotobiológiai veszélyt a szemre. Ugyanez nem mondható el a LED TV-kről, melyek vibrálnak, és rengeteg kék fényt bocsátanak ki. Szóval dőljön hátra, engedje el magát, és élvezze a látványt. (* A vibrálásmentes funkciót az alapbeállításokra optimalizálták Az OLED Motion vagy az OLED Motion Pro funkciókat bekapcsoló felhasználók tapasztalhatnak vibrálást. ** Az OLED panelek "Eye Comfort Display" minősítéssel rendelkeznek.)
  Környezetbarát OLED. A gondoskodás a természetünkből fakad.
  Az LG OLED TV-k hivatalosan környezetbarátak. A LED TV-khez képest biztonságosabbak, mert nincs bennük külön háttérvilágítás, kevesebb műanyag és veszélyes anyag felhasználásával készültek, valamint kisebb eséllyel bocsátanak ki légszennyező anyagot a helyiségben.
  ThinQ AI. Egy igazi asszisztens.
  Az LG ThinQ azért van itt, hogy a legmagasabb szintre emelje a tévézés élményét. Válassza ki a kedvenc hangalapú asszisztensét, és vezérelje a TV-t a hangjával; ráadásul egy teljesen új főoldal gondoskodik a kényelemről és az irányításról.
  Új Főoldal. Kezelje egyszerűen!
  Az új kialakítású főoldal személyre szabott javaslatokat tesz a tartalmakra, könnyebben hozzáférhet a kedvenceihez, és lehetővé teszi, hogy minden csatlakoztatott eszközt egy helyről vezéreljen.
  Új Magic Remote távirányító. Még inkább olyan, mintha varázspálca lenne.
  Az újratervezett, ergonomikus kialakítású Magic Remote, mozgásérzékelős távirányítót könnyű kézben tartani, és a mutatós-görgetős rendszerével gyorsabban lehet keresni. A beépített mesterséges intelligenciával könnyen hozzáférhet a szolgáltatásokhoz, miközben a nagyobb tartalomszolgáltatókat egyetlen gombnyomással elérheti. Mindezen felül még a 'Magic Tap' funkció is rendelkezésre áll; ezzel az új trükkel összekötheti a telefonját a TV-vel.
  Hangvezérlés. A kényelem központja.
  Egyszerű hangparancsok felismerésével az LG ThinQ lehetővé teszi, hogy irányítsa és vezérelje az otthonában fellelhető, IoT rendszerbe illeszkedő eszközeit.* A támogatott menük és alkalmazások országonként eltérhetnek.
  Műszaki adatok:
  Műsorszórás vétele:

  • Műsorszórás vétele:  Digitális TV vétel (földi/kábel/műholdas): DVB-T2/C/S2

  • CI+: CI+ 1.4

  • Digitális műsorszórás vétele (Main/Sub): A készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.

  Video:

  • HDR technológia: Cinema HDR

  • Dolby Vision™: Igen

  • HDR10 Pro: Igen

  • HLG Pro: Igen

  • Nano Cellás technológia: OLED

  • Wide Color Gamut: Tökéletes színek

  • Dimming - Helyi fényerő szabályozás: Egyénileg vezérelt pixelek

  • ULTRA Luminance: Ultra Luminance Pro

  • HFR (High Frame Rate): Igen

  • Processzor: Alpha7 Gen4 Processor 4K

  • 4K felskálázás: AI felskálázás

  Hang:

  • Audio Teljesítmény: 40W

  • Hangsugárzók: 2.2ch

  • DOLBY ATMOS: Igen

  • Clear Voice: Clear Voice

  • AI Akusztikus hangolás: Igen

  Okos tulajdonságok:

  • Operációs rendszer: webOS Smart

  • TV Magic Remote: Tartozék

  • Hangalapú keresés: Igen

  • Magic Link: Igen

  • Gyors hozzáférés: Igen

  • Böngésző: Igen

  • Zenelejátszó: Igen

  • Tartalom kereső és ajánló: Igen

  Megosztás:

  • Wi-Di (Wireless Display) – PC csatlakoztathatóság kábel nélkül: Igen

  • Airplay (Apple to TV): Igen

  • Miracast - Android okostelefon képernyő tükrözés: Igen

  • Simplink (HDMI CEC): Igen

  • DLNA: Igen

  Felvétel funkció és Time Machine:

  • Time Shift (időeltolásos lejátszás): Igen

  • Felvétel funkció: Igen

  Speciális:

  • Netflix kompatibilitás: Igen

  • Amazon kompatibilitás: Igen

  • Google Assistant kompatibilitás: Igen

  • Amazon Alexa kompatibilitás: Igen

  • Mobilalkalmazás (LG TV Thinq) : Igen

  • Elektronikus kézikönyv: Igen

  • Elektronikus műsorújság: Igen

  • Felirat: Igen

  • Ultra HD TV vétel: Igen

  Csatlakozók:

  • HDMI: 4db / 2db HDMI 2.1, 2db HDMI 2.0

  • ARC (Audio Return Channel): Igen

  • USB: 3db

  • LAN: 1db

  • Komponens bemenet (Kompozittal megosztva): Nem

  • Kompozit be (AV): Nem

  • CI Slot: Igen

  • RF In: Igen

  • WiFi: Igen

  • Bluetooth: Igen

  • Digitális Audió kimenet (optikai): 1db

  • Fejhallgató kimenet: 1db

  ECO:

  • Energiamegtakarítás: Igen

  • Energiaosztály: G (A-G skála)

  Kijelző típusa OLED
  Képernyőméret 55" (139 cm)
  Felbontás 3840x2160 (UHD 4K)
  Tuner földfelszíni 1 db földfelszíni DVB (DVB-T2 MPEG-4)
  Tuner kábel 1 db Kábeles DVB (DVB-C MPEG-4)
  Tuner műholdas 1 db műholdas DVB (DVB-S2 MPEG-4)
  Smart igen
  Hangteljesítmény 40 Watt
  Hangsugárzók 2.2 Ch
  Wi-Fi igen
  Bluetooth igen
  DLNA igen
  LAN csatlakozó igen
  HDMI csatlakozó 4 db
  USB csatlakozó 3 db
  CI modul kártyahely igen
  Digitális audió kimenet Optikai
  Fejhallgató kimenet igen
  Energiaosztály G
  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a LG B1 OLED55B13LA 55" 4K Smart OLED TV termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek