Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Looper Tactics

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 2140850

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  A Looper Tactics egy lebilincselő stratégiai kártya alapú RPG, amely ötvözi a pakliépítő játékok, a klasszikus kártyacsaták és az auto-battler elemeit. Egy tábla stílusú térképen fogsz bejárni, folyamatosan összerakva és erősítve a paklidat csatákon, eseményeken és kincsvadászaton keresztül – miközben feltárod a fantasztikus világban rejtőző igazságot.  A Looper Tactics-ban való utazás során szabadon fedezheti fel a térképet, ahogy tetszik. Előrelépés vagy visszavonulás. Döntse el, melyik lapkát fedezze fel legközelebb, és készüljön fel, mielőtt belevágna a végső csatába, amely minden szinten vár rátok! Az, hogy hogyan haladsz a játékban, a te döntésed.

  Ne feledd, ahogy haladsz a térképen, az ellenségek megerősödnek, de új szövetségesekkel és lényekkel is találkozhatsz, hogy javítsd a paklidat.


  Pakliépítő kártyajátékként a Looper Tactics játékmenetét a Hearthstone, az Artifact és a Hearthstone Battlegrounds mechanikája ihlette, miközben stratégiai és roguelite elemeket ad hozzá. A játékban erőforrásokat gyűjthetsz csaták, események és kincsvadászat során, ezzel erősítve a paklidat, felkészülve a végső boss kihívásra.  A csatlósok különböző fajokhoz tartoznak – démonokhoz, tündékhez, mechekhez, elemiekhez és sárkányokhoz –, és két különböző forma közül választhatnak.

  Minden versenynek egyedi mechanikája van, és különböző egységekkel és varázslatokkal kombinálva többféle harcstílushoz vezethet. Válassza ki a stratégiájának megfelelőt.  A csatákban való részvétel lehetővé teszi, hogy képességekkel, támadásokkal vagy varázslatokkal javítsd az alattvalóid tulajdonságait. Ezek a változások állandóak, és kalandod végéig segítenek.

  Tervezz gondosan, mert még a legalacsonyabb szintű minion is hatalmas erővé válhat számtalan csata után.


  Nézz minden csatát új lehetőségként. Stratégiád ezekben az automatikus harci összecsapásokban nem csak a jelenlegi kihívásra lesz hatással, hanem a jövőbeli találkozásokra is.
  Minden mozgás egy új lehetőség. Tekints a következő lépésre az egész stratégiád alapvető részének, mivel a különböző lapkák lehetővé teszik, hogy áldásokat szerezz, kártyákat cserélj, vagy egyre nehezebb csatákban vegyen részt.

  Erősödj, ahogy hősöd és társaid tulajdonságai javulnak harci stílusod és a térképen szereplő döntéseid alapján.


  Az egész akkor kezdődött, amikor az ókori birodalom Istent merte játszani. Egy egész világot építettek fel egy konténerben, és szintetikus lelkeket hoztak létre, hogy belakják azt. De ahogy figyelték alkotásaik növekedését, a félelem belopta magát. Az egyetlen megoldás annak megakadályozására, hogy ezek az alkotások a világ tönkremeneteléhez vezessenek, az volt, hogy elzárják őket, és a reinkarnáció végtelen ciklusában tartsák őket. A szintetikus lelkek sorsát az örökkévalóságig elviselni fogják.
  A birodalom azt hitte, hogy eleget tettek, de ahogy telt az idő, kétségek merültek fel. A reinkarnáció ciklusa elegendő lenne a világ biztonságának megőrzéséhez? Csak az idő fogja megmondani…
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland Indie Stratégia Könnyed Szerepjáték
  Megjelenés dátuma: 2023-08-28
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Looper Tactics termékhez

  Hasonló termékek