Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Lovecraft's Untold Stories 2

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1401400

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 2 760 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    NÉZD MEG TÖBB JÁTÉKOT A Fulqrum Kiadótól

    https://store.steampowered.com/app/1590910/
    https://store.steampowered.com/app/871420/
    https://store.steampowered.com/app/1399700/


    NÉZD MEG MÉG TÖBB JÁTÉKOT A Fulqrum Kiadótól

    https://store.steampowered.com/app/1334730/
    https://store.steampowered.com/app/1409200/
    https://store.steampowered.com/app/1236170/


    A Játékról



    A Lovecraft's Untold Stories 2 egy akció-RPG szélhámos elemekkel, amely ott folytatja a történetet, ahol a Lovecraft's Untold Stories abbahagyta, és egy teljesen új grafikai stílusban új szakaszba viszi a karaktereket az Ismeretlen elleni harcban. Szerezzen cseppeket véletlenszerű felszerelésből és erőforrásokból, hogy megalkothassa sajátját, fedezze fel a régi és új, eljárásilag generált helyszíneket, védekezzen több tucat különböző ellenséggel szemben, és szálljon szembe az epikus főnökökkel! Vigyázz, mert a játék nagyobb kihívást jelent, mint valaha, és a veled szemben álló kemény lidérces lények sem adják fel egykönnyen!

    FESTMÉNY AZ ŐRÜLETRE

    A szürrealista művész, Ardois-Bonnot az 1926-os párizsi tavaszi szalonban mutatta be Álomtáj című festményét. Abban a pillanatban, amikor a festmény előkerült, hirtelen lázadást váltott ki a nyilvánosság körében, és az emberek sikoltozva rohangáltak mindenfelé. Nem sokkal a kiállítás után Ardois-Bonnot különös mély álomba merült, amiből senki sem tudta felébreszteni. Pletykák keringenek arról, hogy röviddel az „alvóbetegség” támadása előtt a világot megváltoztató legnagyobb remekműve befejezésének küszöbén állt.


    6 KÜLÖNBÖZŐ KARAKTER

    Ezúttal 6 különböző játszható karakterhez férhetsz hozzá, régiek és újak, mindegyik más-más játékstílussal. Az első részből a Detektív, a Boszorkány és a Professzor, akik folytatják harcukat a Nagy Öregek ellen, valamint a kalandorok csoportjához csatlakozó Médium, a Veterán és az Alienist.


    KÉZMŰKÖDÉSI BERENDEZÉSEK

    Az egyik új elem, amelyet a Lovecraft Untold Stories 2-jébe beépítünk, a saját felszerelés elkészítésének lehetősége. Keress tervrajzokat és forrásokat új tárgyak (ruhák, fegyverek és fogyóeszközök) létrehozásához és fejlesztéséhez, és nézd meg, hogyan változtatja meg karaktered megjelenését az egyes tárgyak.


    ROGUELIKE ELEMEK

    A játék nem pusztán roguelike, nem fogod újraindítani az egész történetet, ha meghalsz. A szintek véletlenszerűen generálódnak, és ha meghalsz, akkor a terület elejétől kell kezdened az ellenségeiddel, és mindkettőt újra kell indítanod. Ne felejts el felfedezni és felvenni a mellékküldetéseket, hogy a lehető legtöbb zsákmányhoz és erőforráshoz juss, hogy tovább tudj haladni a fő történetben.



    • Harcolj több tucat különböző ellenséggel, szörnyeteggel és félelmetes főnökkel a Cthulhu Mythosból ebben az intenzív, kihívásokkal teli akció-RPG-ben. Vadállatok a Mocsarakban, Asylum őrültek, városi gengszterek és az ürességből származó démoni lények próbára teszik az elhatározásodat, hogy felfedd az igazságot!
    • Ismerkedj meg a 6 játszható karakterrel – 3 ismerős arccal a sorozatból és 3 teljesen újonc – mindegyik saját fegyverrel, felszereléssel és képességekkel. Váltson közöttük szabadon, és válassza ki a feladatnak leginkább megfelelőt!
    • Gyűjts össze több száz különféle fegyvert és ruhadarabot, vagy készítsd el a sajátodat – keresd fel egy szinten az utolsó szobát, nyiss ki minden egyes dobozt, és jutalmadba kerülsz véletlenszerűen kiválasztott felszereléscseppekkel, pénzzel kereskedésre vagy erőforrásokkal és tervrajzokkal az alkotáshoz.
    • A mellékküldetések kulcsfontosságúak – extra erőforrásokat és tárgyakat szerezhetsz, és megszerezheted azt az extra előnyt, amelyre szükséged lehet a fő történetben való előrehaladáshoz. Ne felejts el oldalküldetéseket indítani minden alkalommal, amikor találkozol velük, nem kell azonnal befejezned őket, de tartsd meg őket, ha extra zsákmányra van szükséged!
    • Használja ki a roguelike elemeket – a szinttérképek véletlenszerűen jönnek létre, akárcsak az összes lootdrop. A játék nem pusztán roguelike, ha meghalsz, vagy úgy döntesz, hogy újraindítod a pályát, csak az aktuális területen veszítesz előrehaladást. Használja ezt előnyére, és ha nem kapja meg a kívánt zsákmányt, próbálja újra!.
    • Használd a bűbájokat és amuletteket! Szent ereklyék, amelyek furcsa új képességeket adnak. Találja meg azokat, amelyek a legjobban szolgálják Önt, és teszik egyedivé utazását – de vigyázat, az erőnek ára lehet!
    • Merülj el a sötétség világában, ahol minden lépésed az utolsó lehet . Egyensúlyozzon az őrület határán, miközben felfedezi az Asylumot és számos más helyszínt Arkham városában, Mocsarakban, Elvarázsolt Erdőben, még az Alvilágban és még sok más észbontó helyen, mindezt eljárási szinten generált szinteken!
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Indie Akció Szerepjáték
    Megjelenés dátuma: 2022-09-13
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Lovecraft's Untold Stories 2 termékhez

    Hasonló termékek