Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Luigi's Mansion 3

    Switch Dobozos

    Kategória: Nintendo dobozos játék

    • 22 480 Ft
    • Elérhető: Utolsó darab ezen az áron
    • Külső raktáron - Várható szállítás: 4-3 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    Tulajdonságok:
    Luigi álomvakációja egy szellemes – és nyálkás – rémálommá változott a Luigi's Mansion 3 játékban Nintendo Switch konzolon!
    Luigi álomvakációra indul Marioval és barátaival, miután meghívást kapnak egy luxus hotelba. Viszont az álom gyorsan rémálommá válik, mikor kiderül, hogy az egész King Boo terve volt Mario és barátainak csapdába csalására.
    Professzor E. Gadd segítségével, Luigi ismét egy picit bátortalan hősként kell, hogy végigjárja a hatalmas hotel szintjeit, hogy megmenthesse csapdába esett barátait.
    Vedd fel a vadonat új Poltergust G-00 porszívót és csapj oda a szellemek védelmének, idézd meg Gooigi-t, Luigi teljesen zöld és nyálkás másolatát, hogy segítsen az akadályok leküzdésében, melyekhez egyedül kevés lennél. Válts Luigi és Gooigi közt egyjátékos módban vagy egy baráttal közösen irányítsátok őket kétjátékos módban.
    Egy még mókásabb többjátékos mód is vár, ahol adott időre kell kitakarítani a ScareScraper felhőkarcoló emeleteit szellemektől helyi vagy online többjátékos módban, akár egyszerre nyolc játékossal négy Nintendo Switch konzolon.
    Platform Nintendo Switch
    Kategória Kaland
    Korhatár 7+
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Nintendo Switch
    Megjelenés dátuma: 2021-10-31
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Luigi's Mansion 3 termékhez

    Hasonló termékek