Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Machine Made: Rebirth

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 485390

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 350 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    A Machine Made: Rebirth egy klasszikus fantasy/sci-fi RPG, Tibbyként, egy angyallányként fogsz játszani, aki elveszett a fejlett technológia, a mágia és a korrupció világában. Az emlékeit elvesztve Tibbynek módot kell találnia arra, hogy újra felfedezze történelmét és valódi énjét, hogy megdöntse a világot fenyegető gonosz Gépistent.

    Színes szereplőgárdát, karakterek testreszabását, alakítást, különleges megidézett szövetségeseket és Memoria-elemeket kínálnak, amelyek felfedik Tibby és népe, a Zephyrim háttértörténetét, és segítenek a játékosnak felfedni múltja titkait. Ezek az elemek aktiválják a jeleneteket, amelyek megmutatják a játékos Tibby emlékeit.

    Ezt a játékot a klasszikus retró RPG szerelmesek számára fejlesztették ki, akik arra várnak, hogy leüljenek egy lenyűgöző szereplőgárdával, szintre emeljék őket, és engedjék a történet kibontakozását, miközben győzelemre, romantikára és igazságra vezetik a hősöket, végül megmentve világot a pusztulástól egy Gépisten keze által!
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Indie, Szerepjáték
    Megjelenés dátuma: 2017-10-10
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek