Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Machine Made: Rebirth

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 485390

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 635 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  A Machine Made: Rebirth egy klasszikus fantasy/sci-fi RPG, Tibbyként, egy angyallányként fogsz játszani, aki elveszett a fejlett technológia, a mágia és a korrupció világában. Az emlékeit elvesztve Tibbynek módot kell találnia arra, hogy újra felfedezze történelmét és valódi énjét, hogy megdöntse a világot fenyegető gonosz Gépistent.

  Színes szereplőgárdát, karakterek testreszabását, alakítást, különleges megidézett szövetségeseket és Memoria-elemeket kínálnak, amelyek felfedik Tibby és népe, a Zephyrim háttértörténetét, és segítenek a játékosnak felfedni múltja titkait. Ezek az elemek aktiválják a jeleneteket, amelyek megmutatják a játékos Tibby emlékeit.

  Ezt a játékot a klasszikus retró RPG szerelmesek számára fejlesztették ki, akik arra várnak, hogy leüljenek egy lenyűgöző szereplőgárdával, szintre emeljék őket, és engedjék a történet kibontakozását, miközben győzelemre, romantikára és igazságra vezetik a hősöket, végül megmentve világot a pusztulástól egy Gépisten keze által!
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Indie, Szerepjáték
  Megjelenés dátuma: 2017-10-10
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek