FIGYELEM! Ügyfélszolgálatunk nyitvatartási ideje megváltozott: H-P, 11:00 - 16:00 munkanapokon
Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Mad Catz S.T.R.I.K.E. 11. TKL Wireless Gaming Billentyűzet - Angol (USA)

    Kategória: Billentyűzet

    Cikkszám: KS13NMUSBL000-0

    • 91 295 Ft
      Nettó ár: 71 886 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás a raktárunkba: 4 - 9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    Mad Catz S.T.R.I.K.E. 11 TKL Vezeték nélküli Gamer Billentyűzet - Angol (USA) kiosztás

    Ismerd meg a Mad Catz S.T.R.I.K.E. 11 TKL vezeték nélküli billentyűzetet, amely ötvözi a kompakt kialakítást a kivételes játékélménnyel. Ez a tenkeyless (TKL) mechanikus billentyűzet tökéletes választás azok számára, akik a helytakarékosságot keresik anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük a teljesítmény terén.

    Főbb jellemzők

    • Vezeték nélküli csatlakozás: Átvezeti a játékot a következő szintre a kiváló minőségű, akadásmentes vezeték nélküli technológiával.
    • Kompakt méret: A TKL kialakítás miatt nincs numerikus billentyűzet, így kevesebb helyet foglal az asztalon, tökéletes a kisebb munkaterületekhez vagy gyakori utazóknak.
    • Mechanikus kapcsolók: A tartós és pontos válaszadás érdekében a billentyűzet mechanikus kapcsolókkal van felszerelve, amelyek hosszú élettartamot és precíz billentyűütést biztosítanak.

    Miért válaszd a Mad Catz-t?

    A Mad Catz, mint innovatív számítástechnikai eszközök gyártója, mindig is arra törekedett, hogy korszerű, magas minőségű perifériákat nyújtson a felhasználóknak. A S.T.R.I.K.E. 11 TKL vezeték nélküli gamer billentyűzet egy újabb példája annak, hogy a Mad Catz hogyan ötvözi a modern technológiát a felhasználóbarát tervezéssel.

    Idealis mind az otthoni mind az irodai használatra, különösen azok számára, akiknek helytakarékos megoldásra van szükségük. Az angol (USA) kiosztás és a világító háttérvilágítás tovább növeli a használhatóságot alacsony fényviszonyok mellett is.

    Bármilyen gaming setup tökéletes kiegészítője lehet, hiszen a kis méret ellenére a teljesítményt és tartósságot egyáltalán nem kell feláldozni. Engedd, hogy a Mad Catz S.T.R.I.K.E. 11 TKL vezeték nélküli gamer billentyűzet meghatározó része legyen játékélményednek!

    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek