FIGYELEM! Ügyfélszolgálatunk nyitvatartási ideje megváltozott: H-P, 11:00 - 16:00 munkanapokon
Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Malizia Uomo Vetyver After Shave Tonic 100ml

    Kategória: Dezodorok

    Cikkszám: NTRF-8003510003938

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Malizia Uomo Vetyver After Shave Tonic 100ml A Malizia egy olasz kozmetikai márka, melynek termékei világszerte ismertek és kedveltek. A termékkínálat férfi és női és gyerek tisztálkodó- és illatszereket tartalmaz. A család igényeit tartja szem előtt, és gondoskodik a teljes család napi higiéniájáról. Kiváló termékei a tisztaság és a puhaság érzését biztosítják. Nyugtató, friss és intenzív csábító illatok, finoman tisztítják és megvédik bőre természetes nedvességtartalmát. A Malizia BonBons kedves illatszerek a Gyerekeknek készült. Malizia Profumo D'Intesa Dezodorok és Golyós Deok nagy válaszétkban elérhető hölgyek számára. A Malizia Uomo a Férfiaknak nyújt megoldást a fürdés, borotválkozás és dezodorok, golyós deok vagy akár parfümök kérdésére is. Malizia Sport a sportos férfiak és nők számára készült akik sportosan élik életüket.
    Válasszd a borotválkozás utáni Malizia Uomo Vetyver After Shave tonicot ami nyugtatja a bőrt borotválkozás után és azonnal a frissesség érzetét kelti
    B5 provitaminnal.Élénkíti, táplálja és hidratálja a bőrt.Segíti a bőr regenerálódását.Az érzékeny bőrre is alkalmazható. Az üde és friss ápolt bőrért.
    Dermatológiai szempontból tesztelt. Válogass kedvedre az Illatszeronline Drogéria Áruház Kínálatából és biztos lehetsz benne, hogy megtalálod a kedvenc Illatszered, Parfümöd.
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek