Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Marvel's Spider-Man Miles Morales

    Dobozos PS4

    Kategória: Playstation dobozos játék

    • 14 390 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    Tulajdonságok:
    Megjelenés: 2020.11.12.
    Éld át Miles Morales felemelkedését, ahogy az új hős hihetetlen, kirobbanó képességeket sajátít el, hogy ő maga is Spider-Man legyen.
    A Marvel Spider-Man univerzumának legújabb kalandjában a tinédzser Miles Morales kezdi megszokni új otthonát, miközben új Spider-Manként mentora, Peter Parker nyomdokába lép.
    De amikor egy ádáz hatalmi harc az otthona elpusztításával fenyeget, a leendő hős rádöbben, hogy a nagy hatalommal nagy felelősség is jár. Hogy a Marvel New Yorkját megmentse, Milesnak fel kell öltenie és ki kell érdemelnie Spider-Man öltözékét.
    Miles Morales felemelkedése
    Miles Morales kirobbanó képességeket fedez fel, amelyek eltávolítják a mentorától, Peter Parkertől. Fejleszd mesteri szintre egyedi, bioelektromos méregcsapás-támadásait és rejtőző álcaképességét a látványos pókhálóvető akrobatika, az eszközök és egyéb képességek mellett.
    Hatalmi háború
    Kitört a háború a Marvel New Yorkjának uralásáért egy fondorlatos energetikai cég és egy csúcstechnológiás bűnözősereg között. Milesnak, akinek új otthona épp a csatározások közepén van, meg kell tanulnia, hogy ára van, ha hőssé akar válni, és el kell döntenie, mit áldoz fel a nagyobb jó érdekében.
    Élénk, új otthon
    Járd be a havas utcákat ezen az új, élénk és nyüzsgő környéken, miközben Miles igyekszik megszokni otthonát. Amikor a határvonalak elmosódnak személyes és bűnüldözői élete között, rádöbben, hogy kiben bízhat, és milyen érzés igazán otthonra találni.
     
     
    Platform PS4
    Kategória Akció
    Korhatár 16+
    Egyéb tulajdonságok
    Megjelenés dátuma: 2020-11-12
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Marvel's Spider-Man Miles Morales termékhez

    Hasonló termékek