Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Mcdodo Prism USB-A - Lightning (derékszögben hajlított) kábel 1.2m (CA-3510)

    Kategória: Adatkábel

    Cikkszám: CA-3510

    • 2 140 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    Az Mcdodo USB-A - Lightning kábelt szögletes kialakítás jellemzi, amely lehetővé teszi a telefon kényelmes használatát töltés közben. Villámgyors adatátvitelt biztosít, és támogatja a gyorstöltési protokollokat, stabil 3A áramellátást kínálva. A modern dizájn biztosan felkelti a felhasználók figyelmét, a masszív felépítés pedig biztosítja, hogy a kábel hosszú éveken át tartós maradjon.

    Töltő játékosoknak

    Az Mcdodo CA-3510 kábelt a játékosok szem előtt tartásával hozták létre. A speciálisan kialakított csatlakozó 90°-os szögben hajlított, így telefonja a töltőhöz csatlakoztatva tökéletesen illeszkedik a kezébe.

    Gyors töltés

    A kábel támogatja a gyorstöltést, és akár 12 Wattos tápellátást biztosít. Kompatibilis a Lightning csatlakozós Apple készülékekkel, így feltöltheti azokat anélkül, hogy aggódni kellene a túltöltéstől vagy a rövidzárlattól.

    Szilárd felépítés

    A gondos megmunkálásnak köszönhetően a prizmaszögkábel évekig tartós marad. A megerősített rézmag, a tömör nejlonfonat és az arany bevonatú csatlakozó mind hozzájárul a maximális teljesítmény és biztonság, valamint a kopásállóság eléréséhez. Érdemes megjegyezni a kábel jellegzetes kialakítását - az átlátszó háznak köszönhetően láthatjuk a belső alkatrészeket, ami cyber punk hangulatot ad a termékhez.
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Mcdodo Prism USB-A - Lightning (derékszögben hajlított) kábel 1.2m (CA-3510) termékhez

    Hasonló termékek