Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Mcdodo USB Bluetooth 5.1 adapter (OT-1580)

    Kategória: Bluetooth Adapter

    Cikkszám: OT-1580

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Mondjon búcsút a korlátoknak. Az adapter lehetővé teszi akár 7 eszköz egyidejű párosítását, így nincs szükség további USB-portok használatára.
    A tartozék olyan vezeték nélküli eszközökkel kompatibilis, mint például az egér, a billentyűzet, a hangszórók, a fejhallgatók és a játékvezérlők.

    Felejtsd el a jelminőségi problémákat. Az adapter Bluetooth 5.1 technológiát használ, amely gyors, stabil átvitelt biztosít akár 20 méteres távolságon keresztül.
    A készülék kiváló minőségű hangzást is lehetővé tesz. Mindez azt jelenti, hogy kényelmesen dolgozhat, hallgathat zenét és akár dinamikus játékokat is játszhat!

    A készülék kezelése rendkívül egyszerű. Ha Windows 8-at vagy újabbat rendszert használ, csak csatlakoztassa a számítógépéhez azonnal használatra kész.
    Nem kell időt vesztegetnie további illesztőprogramok telepítésével! Sőt, az adapter megjegyzi a vele párosított eszközöket, és amikor újraindítja a számítógépet, automatikusan csatlakozik hozzájuk.
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek